Weekend 'Luisteren naar je pen'
9 van 10
Op basis van 2 beoordelingen.

Weekend 'Luisteren naar je pen'

Wat gaan we doen

De cursus 'Luisteren naar je pen' laat je woorden stromen. Deze creatieve vorm van dagboek schrijven nodigt op een speelse manier uit tot schrijven.

Wat leer je
Naast plezier in schrijven geven de technieken van 'Luisteren naar je pen' ook overzicht en inzicht in de gebeurtenissen in je dagelijks leven. Je zet jezelf tijdens de cursus centraal: je schenkt tijd en aandacht aan jouw verhaal. Tijdens de cursus krijg je allerlei technieken aangereikt waarmee je na afloop eindeloos kunt blijven schrijven.

Locatie
De driedaagse cursus met 2 overnachtingen vindt plaats op een boerderij in Werkhoven, Provincie Utrecht. De boerderij is nog volledig als melkveehouderij in bedrijf. Je zult zien hoe de koeien gemolken worden, er scharrelen kippen rond en met een beetje geluk zie je misschien ook wel de geboorte van een kalfje.
In de eetkeuken van de boerderij kunnen we in alle rust luisteren naar onze pen. Tussendoor zal er regelmatig ruimte zijn om een frisse neus te halen op het platteland of het knusse Werkhoven te bezoeken. Per cursus is er plek voor zes gasten.

Kosten
De prijs is op basis van verblijf in een tweepersoonskamer (310 euro). Dit is inclusief btw, cursusmateriaal, bed- en badlinnen, alle maaltijden en consumpties. Voor een meerprijs kun je één of meerdere dagen eerder komen.
Na je reservering via Honck neemt Corrie Gramser contact met je op om de aanmelding verder af te stemmen.

(Foto: 'Cows' - Nikki's Refuge - flickr)

Georganiseerd door


Corrie Gramser

Mijn cursussen

Beoordelingen


8 van 10
marrie,

Een stimulerende driedaagse training met een fijne balans tussen actie en rust, hoofd en handen, luchtig en diepgang.
Van de vele gevarieerde, creatieve opdrachten gebruik ik nog steeds bij mijn eigen schrijfactiviteiten.

10 van 10
Silvia,

Ik vond de 3 daagse geweldig. Het heeft mij veel gegeven. zag het ook als een vakantie. op een creatieve manier een paar dagen rust ook in een mooie omgeving. Corrie had zorg voor ons. eten drinken goede slaapplaatsen.
De inhoud had ze geweldig overgebracht. Het was professioneel en met respect en liefde. je kon merken dat Corrie veel ervaring heeft met schrijven de dingen waar je tegen aan liep begreep ze en ging er begripvol mee om. ze plaatste zich niet boven de deelnemers. ze gaf uitleg waarom ze iets deed. ze bood struktuur en veiligheid en liefde aan de groep.
ik kwam uitgerust thuis en geinspireerd.
hartelijk dank Corrie.