Presenteren: Beginner naar Professional

Wat gaan we doen

Of U nu accountmanager bent, lesgeeft voor een groep leerlingen, management functie bekleedt of thuis met de famillie. U geeft informatie aan een groep mensen. Het is een kunst om te doen, maar het is te leren. Hoe bedenkt U uw verhaal? Wat gebruik u om uw boodschap over te brengen? Spreektempo, lichaamstaal. Het allerbelangrijkste, hoe zorgt u ervoor dat u met volle overtuiging voor een groep staat, het gevoel hebt dat u alles kan. Allerlei zaken waar U na de cursus antwoord op heeft.

Iets voor U?
Tijdens de intensieve workshop leren we u vol zelfvertrouwen dankzij de juiste tools en technieken te presenteren voor kleine en grote groepen. De workshop is niet alleen voor mensen die dagelijks voor een groep mensen staan. Ook als u kennis wilt maken met geavanceerde presentatie technieken is deze workshop een juiste keuze. Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om een spreker te zijn, met volle overtuiging, waar het publiek van geniet en u natuurlijk ook.

Wat leert u?
Positief, vol overtuiging en zelfvertrouwen voor een groep staan.
Connectie opbouwen met uw doelgroep.
Geavanceerde taal technieken om beter te presenteren
Structuur aanbrengen in uw presentatie
Doelen formuleren en werkelijk bereiken
Juiste technologie selecteren bij uw presentatie

Investering
De investering voor de workshop bedraagt €269,95 Incl BTW per persoon voor deze dag- inclusief Gratis parkeren, uigebreidde lunch en certificaat.

In de kosten zijn de volgende zaken inbegrepen:

Lesmateriaal
Accomodatie
Lunchbuffet
Koffie, Thee en Fris
Gratis parkeren

Georganiseerd door


Josaphat Lugungu

Mijn cursussen