Social Communication Engineering

Wat gaan we doen

Ben je klaar om de volgende stap te maken in je carrière? Ben je klaar om de snelweg te betreden naar succes? Dan is de opleiding Social Engineer de opleiding voor jou. Wanneer je de opleiding hebt afgerond mag je jezelf social engineer noemen.

  • Makkeijk te combineren met werk
  • Direct toe te passen in de praktijk
  • People skills
  • Gratis 10 inch Android Tablet (t.w.v. 99,95)
  • Koffie,Thee en Lunch inbegrepen
  • 16 groeps bijeenkomsten , 8 praktijk sessies, 8 individuele sessies met coaching en 4 toetsingmomenten en afsluitend een weekend aan zee

Opbouw van de opleiding

De opleiding Social Engineer heeft een duur van 2 jaar. De 2 jaar worden als volgt opgedeeld:

Periode 1 :In de eerste periode leg je een basis; Je verdiept je in de competenties van een Social Engineer. Je maakt kennis met onderwerpen als public speaking, geavanceerde lichaamstaal technieken. Ook leer je basisvaardigheden op gebied van management te ontwikkelen.
Periode 2 : In periode twee gaan we dieper in op de praktijk. De basisprincipes van Social Engineering worden verder toegelicht. Je leert hoe je de competenties kunt combineren in verschillende professionele situaties. In deze periode ga je van start met je eigen portefolio en stage.
Periode 3 : In de laatste periode ga je je specialiseren op een bepaald gebied van jouw keuze. Je gaat jezelf verdiepen en specialiseren op een gebied dat bij jouw past. De kennis en vaardigheden die je hebt geleerd, pas je direct toe in de praktijk. Je sluit de opleiding Social Engineer af en mag jezelf officieel Social Engineer noemen.

Na je opleiding?
Als Sociaal Engineer bent U een engineer in interpersoonlijke communicatie. Na afloop van de opleiding bent u in staat om al uw werkzaamheden naar een hoger niveau te brengen.

Meer kansen op de arbeidsmarkt
Assertief
Interpersoonlijke connectie
Persoonlijke management
Succesvolle interactie met (potentiële)klanten
nog veel meer...

Kosten
Bij studentSC betaalt u alleen lesgeld. Het is mogelijk om dit in termijnen te betalen met of volledig. Dankzij een uniek concept krijgt u na het volgen van een opleiding automatisch een korting op de eerstvolgende opleiding of cursus.

In de kosten zijn de volgende zaken inbegrepen:
Lesmateriaal
E-learning omgeving
Praktijk trainingen
Koffie, Thee, fris
Gratis parkeren
1 Hotelovernachtingen

Georganiseerd door


Josaphat Lugungu

Mijn cursussen