Schrijf- en kleurreis 'Op weg naar het licht'

Wat gaan we doen

Met de online meditatieve schrijf- en kleurreis ‘Op weg naar het licht’ nodig ik je uit om tijdens de advent- en kerstperiode die duurt van 23 november t/m 6 januari met je aandacht naar binnen te gaan, stil te worden en te luisteren naar wat in jou gehoord wil worden. Om midden in de drukke feestmaand even tijd te nemen en stil te staan bij wat voor jou belangrijk en waardevol is in je leven. Zo ga je geïnspireerd en met frisse blik het nieuwe jaar in. Tijdens deze 7 weken durende meditatieve reis ontvangt iedere week nieuwe (teken-, kleur- en schrijf)oefeningen voor die week, waaronder in het kleurboek van Anky Floris ‘Het kerstverhaal in één lijn’. Als ook citateten, creatieve suggesties en (natuur)inspiraties.

Hoe werkt deze online cursus

  • De cursus bestaat uit 7 delen en start op maandagochtend 23 november 2015. Je start met een aantal voorbereidingsoefeningen. De eerste Adventzondag is op 29 november 2015.
  • Je ontvangt 7 weken achter elkaar, iedere week per e-mail een nieuw deel met daarin schrijf-, kleur- en tekenoefeningen, citaten, creatieve suggesties, (natuur)inspiratie, opdrachten voor de adventszondagen en reflectieopdrachten voor die week.
  • In de cursus is een planning opgenomen waarin je iedere dag een oefening ontvangt. Is dit te veel, dan er is ook een light-schema. Voel je vrij om je eigen tempo te bepalen en de opdrachten in een hoger of lager tempo te doen.
  • Deelnemers krijgen toegang tot de besloten facebookpagina waar zij hun tekeningen en teksten kunnen delen met andere deelnemers en elkaar kunnen inspireren.
  • Ook wordt er een speciale bijeenkomst georganiseerd voor deelenemers. Informatie hierover volgt later.

Georganiseerd door


Wendy Smit

Mijn cursussen