Workshop 'Op weg naar het licht'

Wat gaan we doen

Op 15 januari 2016 organiseren Anky Floris en Wendy Smit voor deelnemers aan de meditatieve online schrijf- en kleurreis 'Op weg naar het licht' een verdiepende workshop. Je bent van 10.30 – 16.00 uur van harte uitgenodigd in de Adbij van Egmond.

Deze workshop wordt een dag van stilte, bezinning en zoeken naar het licht in onszelf en de wereld om ons heen. Tijdens deze workshop maak je ruimte voor een ontmoeting met wat voor jou van belang en waardevol is in je leven. En er is natuurlijk ook ruimte voor een ontmoeting met andere reisgenoten.

We maken deze dag gebruik van het kleurboek ‘Het kerstverhaal in een lijn’ en je eigen geschreven teksten. Neem dus je schrift en je eigen kleurboek mee! Deelname aan deze bijeenkomst kost 55 euro (inclusief btw en lunch).

Meditatieve online schrijf- en kleurreis 'Op weg naar het licht'.
Ik nodig je uit om deze kerst en aventperiode die duurt van 23 november t/m 6 januari met je aandacht naar binnen te gaan, stil te worden en te luisteren naar wat in jou gehoord wil worden. Om midden in de drukte even tijd te nemen en stil te staan bij wat voor jou belangrijk en waardevol is in je leven. Zo ga je geïnspireerd en met frisse blik het nieuwe jaar in. Tijdens deze 7 weken durende meditatieve reis ontvang je iedere week nieuwe (teken-, kleur- en schrijf)oefeningen, waaronder in het kleurboek van Anky Floris ‘Het kerstverhaal in één lijn’. Ook ontvang je een schat aan citaten, creatieve suggesties en (natuur)inspiraties.
Meer informatie vind je op de website van Moolelo[punt]nl.

Georganiseerd door


Wendy Smit

Mijn cursussen