Borduurworkshops speciaal op maat

Wat gaan we doen

Borduren truttig, mutsig en iets voor 'oudere' dames? Wel nee, dat hoeft helemaal niet. Borduren kan ook verrassend, onverwachts en leuk zijn omdat je zelf iets creëert. Alleen of samen, en gemaakt met je eigen handen, handmade.

Als Tree of Needlework geef ik borduurworkshops en -cursussen. Dat doe ik o.a. in Utrecht en Amsterdam. Maar dat kan ook bij jou thuis of in je buurt zijn.

Samen spreken we af wat voor een workshop het gaat worden. Denk dan bijvoorbeeld aan een project als een broche, tagje, mobielhoesje, (herinnerings)zakdoekje of geborduurd omslag voor een notitieboekje. Maar het kan ook zijn dat ik jullie een aantal borduursteken leer die je zelf in een eigen project gaat toepassen. We kunnen ook een thema afspreken. Er is heel veel mogelijk.

De borduurworkshop op maat kan gegeven worden in Utrecht (maximaal 6 deelnemers) maar ook bij jou thuis of in bij jou in de buurt. Als jij zorgt voor deelnemers en een locatie, dan neem ik voorbeelden en instructies mee en materiaal om mee te werken.

Leuk om samen iets met je vriendinnen te doen op een vriendinnendag. Of iets samen te maken voor een bruid tijdens een vrijgezellenfeest.
Er zijn ook een aantal leuke borduurprojecten beschikbaar die geschikt zijn voor kinderen vanaf 8 jaar of voor moeders en dochters (of zoons).

Neem contact met me op via de mail of via 030 - 8776580 en we nemen de verschillende mogelijkheden door. Aan de hand daarvan stuur ik je een prijsopgave.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Aantal sessies, maximale groepsgrootte, locatie en prijs afhankelijk van de vraag.

Georganiseerd door


Tree of Needlework
Majo van der Woude

Mijn cursussen