Mindfulness Weekend Limburg 6 - 8 januari 2017
10 van 10
Op basis van 1 beoordeling.

Mindfulness Weekend Limburg 6 - 8 januari 2017

Wat gaan we doen

Een weekend voor jezelf op een mooie plek in Nederland. Ervaar de rust en de ruimte van het platteland en het bos. ‘s Ochtends wakker worden met de opkomende zon en hertjes in de tuin zien lopen. ‘s Avonds genieten van de rust en de stilte.

De basis van de retraite is mindfulness, open en milde aandacht voor alles wat er is. Er is ruimte om te ontspannen en om weer nieuwe energie op te doen. Tijd om stil te zijn, om weer verbinding te maken met jezelf en ook momenten voor contact met anderen.

Het programma is afwisselend en nodigt uit om naar binnen te gaan en te ontdekken wat er in je leeft, te ervaren wat je nodig hebt en misschien ook nieuwe inzichten op te doen. We oefenen met verschillende soorten meditaties, yoga, wandelen, schrijven en creatieve opdrachten. De verschillende onderdelen zijn zo op elkaar afgestemd dat je rust en balans kan ervaren en om verbinding met jezelf te maken. Elke dag zijn er periodes met stilte en ook momenten om met elkaar te delen en ruimte voor persoonlijke gesprekken. De maaltijden zijn vegetarisch, vanwege het karakter van de retraite wordt er geen alcohol geschonken.

De bijdrage voor dit weekend van vrijdag t/m zondag is € 345,- incl. BTW. Er zijn beperkte mogelijkheden voor 1-persoonskamers. Hiervoor geldt een toeslag van €50,- voor het weekend.

Georganiseerd door


Suzan van der Goes en Renee Piket
Mindfulnesstrainer en coach

Mijn cursussen

Beoordelingen


10 van 10
Helen,

De retraite was echt een cadeautje, een minivakantie helemaal voor mezelf, een verwenweekend om even lekker stil te staan. De stilte, de meditaties, de oefeningen, de prachtige locatie, het fijne gezelschap, het heerlijke eten. Alles was met veel zorg en aandacht geregeld. Echt heerlijk. Volgende herfst ga ik weer mee!