unieke ZON-ZEE-ZEN-VAKANTIE Sardinië

Wat gaan we doen

Zon-Zee-Zen-Vakantie Sardinië
Ontspan en kom tot jezelf!

In de week van 17 tm 24 September 2016 organiseren wij i.s.m. Sardegna Travel een unieke Zon-Zee-Zen-Vakantie naar Sardinië, een Spirituele parel in de Middellandse Zee, met azuurblauwe zee en witte stranden.
We verblijven in het prachtig gelegen, vriendelijke en gastvrije hotel Le Dune in Porto Pollo op basis van halfpension. (ontbijtbuffet en 3 gangen keuzediner en 3x picknicklunch).
We vliegen met Transavia van Amsterdam in ca 2 uur naar Olbia waar onze huurauto’s klaar staan, die we de hele periode tot onze beschikking houden.

Wat gaan we doen tijdens deze vakantie?
We bieden een los en luchtig programma op basis van “alles mag”. Hierbij valt o.a. te denken aan meditaties, stiltewandeling, yoga, tai chi, mindfulness, dansen, zingen en wat zich ter plekke verder aandient.

Ook bestaat de mogelijkheid een individuele coaching, een massage of aurareading te boeken. Ook hier geldt “niets moet, veel mag/kan”.

We gaan een dag op excursie met een lokale, Engels sprekende, gids en er is veel vrije tijd om naar eigen inzicht in te vullen.

Met deze geweldige vakantie kunnen 12 vakantiegangers mee. We hebben er voor gekozen de groep klein en intiem te houden. Vol=vol!

Onze speciale prijs: € 1195,- (onder voorbehoud van geldende vluchttarieven)
Plaats: Hotel Le Dune, Porto Pollo, Sardinië.
Periode: 17 tm 24 september 2016
Prijs exclusief: kosten voor bagage, benzine, reis- en annuleringsverzekering alsmede persoonlijke uitgaven, drankjes en individuele sessies.
Toeslag 1 persoonskamer: ca € 120,-
(Sardegna Travel is onderdeel van Personal Touch Travel en aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteiten fonds)

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

17 tm 24 september 2016

  Er zijn nog 12 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Tournesol
praktijk voor heling en welzijn

Mijn cursussen