Eten & Daten

Wat gaan we doen

Singles ontmoeten in een sfeervolle setting.

Onze missie is om mensen samen te brengen in een ontspannen sfeer. Onze passie en kennis voor voeding delen wij graag met jou tijdens één van de Eten & Daten kookworkshops.
Een workshop waar je samen gaat koken en na afloop gaat genieten van de gemaakte gerechten! Even een moment voor jezelf en lekker ontspannen.

Tijdens de kookworkshop maak je in groepjes ‘kleine hapjes’. Het menu is te vergelijken met de Spaanse tapas, een proeverij van verschillende smaken en geuren. Met verschillende thema's als: happy valentine, paleo high tea, gezonde tussendoortjes en een echte tapas! In teams van twee ga je gerechten bereiden en uitserveren. Na het koken ga je als groep aan tafel en genieten van de proeverij onder het genot van een drankje. De kookworkshop is een fijne manier om andere singles te ontmoeten. (Hapjes zijn vrij van tarwe, koemelk en bewerkte suikers)

Samen zijn is fijn en daarom hebben wij van Young Voedingsadvies de workshops opgezet speciaal voor singles. Je mag creatief, ontspannen en simpelweg jezelf zijn.

Uit ervaring weten wij dat een date spannend kan zijn. Door een date actief te maken (koken) leer je iemand op een andere manier kennen. Je gaat samenwerken en tussendoor wissel je van keukenpartner. Na het koken ga je als groep aan tafel en ga je heerlijk genieten van de gemaakte hapjes en drankjes.

**Elke maand een nieuw thema en om de drie maanden een nieuw menu

Georganiseerd door


Jessica Young
Eten & Daten

Mijn cursussen