Opleiding Nagelstyling

Wat gaan we doen

ALGEMENE INFORMATIE

Het vak nagelstyling wint de laatste jaren enorm aan populariteit. Steeds meer dames weten de weg naar een nagelstudio te vinden. Zij komen er voor een goede manicure eventueel in spa vorm, willen hun natuurlijke nagels laten verlengen met gel of acryl of kiezen voor een gelpolish. Daardoor zijn goede vakbekwame nagelstylisten meer dan nodig.

Heb je altijd al je eigen salon willen starten of vindt je het leuk om in een team te werken in bijvoorbeeld een kapsalon, schoonheidssalon of beautycentre, dan biedt Simply You de goede gedegen opleiding tot nagelstyliste. Met dit diploma kun je een eigen salon starten, je hebt een mogelijkheid in een leuk vak bij te verdienen of je hebt een gedegen diploma in handen om te solliciteren.

Simply You kan door de ruime ervaring van 10 jaar een breed assortiment aan opleidingen aanbieden voor zowel de beginnende als ervaren nagelstyliste. De gecertificeerde docente van Simply You volgt regelmatig docententrainingen, zodat wij geheel up to date blijven en de nieuwste technieken kunnen behandelen. Bovendien heeft de docent meer dan 15 jaar ervaring in de Simply You salon.
De lessen worden op locatie en klassikaal gegeven, maar altijd in kleine groepjes, zodat de aandacht per persoon optimaal is. Zoals in het opleidingsprogramma wordt uitgelegd, kun je per module een certificaat behalen. De aangegeven behaalde certificaten kunnen je toegang geven tot het landelijk examen. Deze wordt extern en 2x per jaar gehouden. Wij werken met verschillende wereldwijde topmerken. Waaruit ook de keuze in opleiding kan worden gemaakt. Een opleiding kiezen is maatwerk. Iedereen heeft rekening te houden met zijn/haar drukke bestaan, daarom adviseren wij je graag in een persoonlijk gesprek.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Schiedam

Basis module Acryl of Gel 6 dagen € 595,00 exclusief BTW nu voor €199,00 exclusief BTW

Je kan kiezen tussen uit een dag of avondopleiding. De duur van de opleiding is 6 dagen of 12 avonden. Bij deze opleiding kies je voor een nagelsysteem, gel of acryl.
Cursusgeld is € 595,00 exclusief BTW en exclusief materialen pakket.

Materialen pakket:
Tijdens je opleiding maak je gebruik van je eigen materialen. Je kan hierbij een keuze maken uit de verschillende merken waarmee wij de opleiding geven. In deze pakketen zitten de benodigde producten voor uw opleiding, zoals onder andere vijlen, penselen en gel of acryl producten. Tevens ontvang je gratis een startpakketje verbruiksmaterialen. Je dient je gekozen pakket te vermelden bij inschrijving. Voor meer informatie kun je kijken bij de informatie over de pakketen. De prijzen van de pakketten zij exclusief BTW.

Bestaande uit:
-½ dag Theorie : veiligheid in de salon, consult met de klant, natuurlijke nagel anatomie, nagelaandoeningen 1.
-½ dag Manicure
-1 dag natuurlijke nagelversteviging met clear overlay
-1 dag naturel & french tips met clear overlay
-1 dag tips met french manicure
-1 dag nabehandeling
-1 dag beoordeling en toets

Oefenen:
Op een model of op de nailtrainer. De voorkeur gaat uit naar een model. Wanneer je gebruik wil maken van de nailtrainer, graag van te voren aangeven en wordt een bedrag van €5,00 gerekend. Je wordt ten alle tijden verwacht ook al heb je geen model beschikbaar. In dat geval kun je gebruik maken van de nailtrainer. Iedere les ontvang je van de docent een huiswerkopdracht. De opdracht dient op de eerst volgende les af te zijn en zal meetellen tijdens je beoordeling.

Betaling en levering:
Betaling van het volledige bedrag dient direct na ontvangst van de factuur te worden voldaan. Of informeer naar de betalingsregelingen.
Voor meer informatie:
Mariette van der Zeeuw
T: 0645752514
E: info@simply-you.nl

Simply You biedt verschillende opleidingen aan. Je zou een keuze kunnen maken en je specialiseren in een systeem Acryl of Gel, maar je kan ook een combinatie maken van beide. Ook kun je een keuze maken in een dag of avond opleiding. Daarnaast biedt Simply You de nodige specialisatie trainingen. Hierdoor wordt je als nagelstyliste steeds meer allround en kun je een groot scala aan behandelingen aanbieden in je salon. Denk hierbij aan Spa Manicure, Probleemnagels, Gelpolish, Frezen, french Pedicure, Spa pedicure, maar ook verschillende trainingen tot een volledige opleiding tot wimperstylist.

De dagopleiding: van 10.00 uur tot 16.30 uur

De avond opleiding: van 18.30 uur tot 21.30 uur

Tijdens de opleiding ontvang je gratis de map met lesmateriaal of bij een workshop een uitleg van het te leren onderdeel.

Betaling en levering:
Betaling van het volledige bedrag dient direct na ontvangst van de factuur te worden voldaan. Of informeer naar de betalingsmogelijkheden. Het cursusgeld is exclusief BTW en exclusief materialen pakket tenzij anders vermeld. De les pakketten kun je vinden onder het kopje lespakketten.

De cursussen/ opleidingen en workshops gaan door bij voldoende deelname.

  Er zijn nog 6 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Simply You

Mijn cursussen