Cursus Houtbewerking Vrij Klussen

Wat gaan we doen

Je wil een cursus meubelmaken volgen maar wel zelf bepalen wat je maakt? Schrijf je nu in voor de cursus Vrij Klussen en werk onder begeleiding aan je eigen project.

Tijdens deze cursus stellen we de werkplaats vier avonden lang open voor iedereen die graag met zijn handen bezig is en enige ervaring heeft met klussen. Het verschil met de cursus Meubelmaken is dat je aan je eigen project werkt en geen vast cursusprogramma volgt.

Data: dinsdag 16 & 23 februari en 1 & 8 maart
Duur: 19h - 21h30
Kosten: 100€ voor 4 avonden
Groep: maximaal 6pers.

Voorwaarden:

Gebruik van gereedschap en machines in de werkplaats is op eigen risico

Materiaal is niet inbegrepen in de kostprijs. De meeste materialen zijn bij Buurman beschikbaar (hout, plaatmateriaal,..). Wij kunnen echter niet garanderen dat we alles op voorraad hebben. Als je iets specifieks nodig hebt raden we aan om van te voren te informeren. Zelf materiaal meenemen mag ook.

Buurman beschikt over een redelijk assortiment aan schroeven e.d. bevestigingsmaterialen. Hiervoor geldt ook dat volledigheid niet gegarandeerd kan worden. Gelukkig zitten we tegenover een Praxis ;)

Bij inschrijving voor meerdere avond kan het lesmateriaal tussentijds worden opgeslagen bij Buurman. Na afloop van de laatste avond dient het eindproduct mee naar huis te worden genomen. (Opslag bij Buurman is mogelijk vanaf 5€/maand)

Inschrijving is pas definitief bevestigd na ontvangst van betaling. Bij inschrijving krijg je een factuur toegestuurd. Deze graag voor aanvang van de eerste les betalen.

Georganiseerd door


Buurman

Mijn cursussen