Slackline workshop

Wat gaan we doen

Slacklinen is het balanceren op een soort spanband, meestal gespannen tussen twee bomen. Zodra je het balanceren onder de knie hebt, kun je er ook op lopen of zelfs springen. Echter is balans vaak de grootste uitdaging. Om je balans te houden op een slackline, is het belangrijk dat de juiste spieren aanspant, maar tegelijkertijd ontspannen blijft en diep adem haalt. Tijdens deze workshop leer je je lichaam dus heel goed kennen.

Er bestaan verschillende vormen van slacklinen. Zo heb je yogaslacklinen, waarbij je yogahoudingen beoefent op een slackline. Tricklinen, waarbij je op een zeer strak gespannen lijn springt en trucjes doet alsof het een trampoline is. Longlinen, op een zeer lange lijn lopen. Door al deze verschillende vormen kan slacklinen zowel erg intensief als meditatief zijn. Aan één ding valt niet te twijfelen: een uitdaging voor alle leeftijden is het zeker!

__

De prijs per workshop bedraagt €50 euro per uur, onafhankelijk van het aantal personen. Wij raden wel aan om met maximaal 10 á 15 personen deel te nemen. Elke workshop is aan te passen naar jouw persoonlijke wensen en kan vrijwel op iedere locatie naar keuze. Voor meer informatie of voor het plaatsen van een reservering kun je contact met ons opnemen!

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Georganiseerd door


Daan & Asti
everything in life is about balance

Mijn cursussen