Borduurochtend Tree of Needlework

Wat gaan we doen

Loop je vast met je borduurwerk, wil je een nieuwe borduurtechniek leren, werken aan een verrassingsprojectje of gewoon lekker borduren of ‘borduurs’ praten met gelijkgestemden, kom dan naar de inloop borduurmiddag van Tree of Needlework in Utrecht.

Je kent dat wel, je loopt vast met je borduurwerk, WIP's (work in progress = werk waar je mee bezig bent) en UFO's (unfinished objects = projecten die niet af zijn) stapelen zich op. Of je wilt even snuffelen aan een nieuwe borduurtechniek zonder grote kosten te maken. En je vindt het leuk om met mensen te praten die ook bezig zijn met borduren, je werk aan hen te laten zien, hun werk te zien en tips en handigheidjes uit te wisselen. Dan is de borduurochtend bij Tree of Needlework in Utrecht misschien iets voor je.

Er is ruimte voor 8 deelnemers, er is een flinke handwerkbibliotheek aanwezig. En veel voorbeelden en een ervaren borduurdocent. Heb je een speciale vraag of wil je aan iets specifieks werken, laat het me dan even weten via de mail of telefoon (030-8776580). Graag wel even opgeven via de website.

Borduurochtenden van Tree of Needlework vinden iedere 3e donderdag van de maand plaats en zijn van 10.00 - 12.30 uur. De data voor 2017 zijn: 17 augustus, 21 september, 19 oktober, 16 november en 21 december 2017.
De kosten zijn € 15,- inclusief koffie/thee/iets lekkers en gebruiksmateriaal.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Wil je een borduurmiddag voor je vriendinnen organiseren. Gewoon om gezellig bij elkaar te zijn of juist om iets nieuws te leren op borduurgebied, ik kan je hier wellicht mee helpen. Neem hiervoor contact met me op, dan maken we er een mooie en gezellige dag van.

Georganiseerd door


Tree of Needlework
Majo van der Woude

Mijn cursussen