Verjaardag feestje Modeontwerper voor 1 dag

Wat gaan we doen

Verjaardagfeest Modeontwerper
Wil jij op je verjaardagfeest Modeontwerper voor 1 dag zijn. Met het origineel en creatief verjaardag feestje bij het Mobiele atelier is dat mogelijk. Je kiest een model en gaat deze versieren en opleuken met naald draad en nog veel meer. Je kan uit de volgende 2 workshops kiezen:

Modeontwerper voor 1 dag
Ben jij creatief en droom je ervan om zelf je eigen kleding te ontwerpen? Ontdek hoe het maken van een kledingstuk in zijn werk gaat met je verjaardagfeest modeontwerper voor 1 dag.
Je kiest uit verschillende modellen keukenschorten, sjaals en tassen, daarna ga je als een echte modeontwerper aan je creatie werken.
Jij en je vriendinnetjes mogen kiezen uit diverse materialen zoals kanten stofjes, leer, kraaltjes en meer. Jullie kunnen op je model tekenen met textiel stiften, schrijven of borduren. Als echte mode ontwerpers werken jullie eigen creaties verder af op een echte naaimachine. Aan het einde van de workshop nemen jullie je unieke item mee naar huis.

Top Model Feest
Maak een topmodel t-shirt van je eigen (oude) T-shirt.
Als je gek bent op ontwerpen, dan is dit echt iets voor jou. Je eigen meegebrachte shirtje versieren en pimpen met verschillende stoffen, kraaltjes, kleurtjes en meer. Als een echte modeontwerper ga je van begin tot eind je eigen topmodel op een t shirt versieren en aankleden.
Je krijgt een afdruk van een topmodel figuur op je T-shirt vervolgens kleed je je model aan met stof, knoopjes, kraaltjes, steentjes en meer.
Naast de pop kan je natuurlijk ook de t-shirt een andere look geven.
Als je klaar bent kan je je eigen creatie mee naar huis nemen.
creatieve mode verjaardag feest
modeontwerper verjaardag feest

Informatie voor modeontwerper en topmodel feest
Kosten : € 95,- 8 kinderen incl. jarige. Iets te drinken met iets lekkers is inbegrepen.
Maximaal 14 kinderen. Per extra kind komt er € 14,- bij. Een workshop is al mogelijk met minimaal 5 kinderen. Bij minder dan 5 kinderen is de workshop € 14 per kind. U kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.
Duur feestje: 2 uur
Leeftijd: vanaf 7 jaar

Dagen en tijden: Zaterdags i.v.m cursussen alleen mogelijk na 16.00 uur. Zondags tussen 12.00 uur en 14.00 uur en 14.30 uur en 16.30 uur. Woensdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur.
In de schoolvakanties kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Dillenburgstraat, Rotterdam

Dagen en tijden: Zaterdags i.v.m cursussen alleen mogelijk na 16.00 uur. Zondags tussen 12.00 uur en 14.00 uur en 14.30 uur en 16.30 uur. Woensdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur. In de schoolvakanties kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

  Er zijn nog 12 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Mobiele Atelier
Naaicursussen, patroontekenen, en creatieve mode workshops

Mijn cursussen