Cursus PORTRET SCHILDEREN bij ervaren docent!

Wat gaan we doen

Speciaal voor iedereen die graag wil leren om zelf een geslaagd portret te kunnen schilderen, geeft Marin Elsen, ervaren docent en portrettist, enkele malen per jaar een cursus portret schilderen in olieverf, waarin alle benodigde vaardigheden en technieken aan bod komen.

De cursus is zowel toegankelijk voor beginners als voor gevorderden. De cursus begint bij de basis en stapje voor stapje wordt daar telkens iets aan toegevoegd, waarbij we toewerken naar een afgerond portret aan het einde van de cursus. De uitleg bestaat niet alleen uit woorden, maar wordt ondersteund door inspirerend beeldmateriaal en demonstraties.

De cursus geeft maximaal ruimte aan vier cursisten die intensief begeleid worden. Deze kleinschalige opzet geeft ruimte voor veel persoonlijke aandacht, waardoor de cursist in een vertrouwde sfeer alle begeleiding krijgt die nodig is om tot een optimale ontwikkeling te kunnen komen.

Reacties van cursisten:

“Als je van tekenen en schilderen houdt, dan is deze cursus zeker een aanrader. Niet gemakkelijk, maar echt een zeer leuke en leerzame uitdaging. Ik heb ervan genoten!” Natasja
“Ik wil je nogmaals bedanken voor de cursus! Ik vond het heel erg leuk! En ook erg gaaf om een onbekend talent te ontdekken! ;)” Laurien
"Ik heb na 21 jaar tekenen en schilderen weer opgepakt. Maar omdat ik nog nooit met olieverf had geschilderd of op doek heb ik bij Marin een cursus portretschilderen gedaan. Ik vond dit zo leuk en interessant en was blij verrast met het resultaat, dat Marin en ik deze zomer een arrangement samen hebben gesteld met een teken cursus en aquarel cursus icm overnachting op onze locatie B&B Boomken's Ranch om zo ook de creatievelingen die van ver komen de kans te geven een cursus te volgen." Sandra*

De cursussen vindt plaats op vier zaterdagen/zondagen van 13:00-17:00 en op vier woensdagochtenden van 09:00-13:00 met een tussentijd van 2 à 3 weken, waarin er tijd is om thuis het een en ander te oefenen en voor te bereiden voor de volgende cursusdag.

Er is een plaats vrij gekomen voor de eerstvolgende cursus die plaats zal vinden in het weekend op zondag 3 april, zaterdag 16 april, zondag 1 mei en zondag 26 juni van 13:00-17:00.
De eerstvolgende cursus portret schilderen op woensdagochtend start begin mei, voor deze cursus is nog een laatste plaats vrij.

Kosten: €175,-. Deze kosten zijn inclusief koffie/thee/sap, koek en alle benodigde materialen behalve penselen. Deze zijn eventueel via Marin te bestellen.
Locatie: Ulvenhout

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Ulvenhout
  Er zijn nog 4 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Marin Elsen

Mijn cursussen