Keramiek cursus (beginners en gevorderden)

Wat gaan we doen

Klei is een materiaal dat talloze mogelijkheden biedt voor vrije vormgeving. Tijdens de cursus keramiek leer je verschillende klei-, kleur- en decoratietechnieken toe te passen.

Niveau: Om ervoor te zorgen dat zowel beginnende als gevorderde cursisten tegelijk kunnen werken, bestaat de keramiekcursus niet uit een afgerond programma, maar worden de keramieklessen afgestemd op je eigen niveau en persoonlijke wensen. Dit maakt het mogelijk om op elk moment ‘in te stappen’.

(Heb je al voldoende ervaring en kun je zonder begeleiding werken, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om gebruik te maken van de Open Studio).

Het atelier is ruim, licht en goed geoutilleerd, met onder andere een Jumbo kleiwals, twee ovens en een spuitcabine.

De werkstukken worden in een elektrische oven gestookt, maar kunnen eventueel ook raku-gestookt worden tijdens een van de raku-workshops.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Lijnbaansgracht 102, Amsterdam

Een cursusblok bestaat uit 8 lessen van 2,5 uur, waar je 4-9 weken over kunt doen. De prijs is inclusief materiaal en stookkosten.

De lessen worden het hele jaar door gegeven, met uitzondering van de schoolvakanties.

Omdat de lessen worden afgestemd op je eigen niveau en persoonlijke wensen, is het mogelijk om op elk moment 'in te stappen'.

Lestijden:
maandagavond: 19.30 - 22.00 uur
dinsdagavond: 19.30 - 22.00 uur

Georganiseerd door


Keramiek Atelier Patty Schilder

Mijn cursussen