Creatieve schrijfcursus Luisteren naar je pen©

Wat gaan we doen

Luisteren naar je pen is dé basiscursus voor creatief (dagboek)schrijven. Het creatieve proces staat voorop en niet het resultaat. Je leert verschillende schrijftechnieken die je kunt toepassen voor je persoonlijke ontwikkeling en creatieve expressie. Al schrijvend vind je fragmenten van jouw verhaal en wordt zichtbaar wat jou raakt en bezighoudt.
Deze creatieve manier van schrijven opent deuren naar verborgen gebieden die je met alleen je denkkracht niet kunt bereiken. Het betekent dat je niet hoeft te wachten tot je inspiratie hebt, maar dat je erop kunt vertrouwen dat je altijd een tekst kunt schrijven ook al weet je vooraf niet waarover het zal gaan. Het schrijven is geen ‘ploeteren’ meer maar wordt een fijne, energiegévende bezigheid waar je méér van wilt.

De cursus is geschikt voor iedereen die het fijn vindt om te schrijven of er mee wil starten. Schrijfervaring of talent is niet nodig. Je hoeft niet ‘mooi’ of ‘goed’ te kunnen schrijven. Alles wat je schrijft is goed!

De cursus vindt plats op 3 vrijdagen van 10.00 - 16.00 uur. De groep bestaat uit 4 - 6 deelnemers. Voor koffie, thee en een eenvoudige lunch wordt gezorgd.

De eerstvolgende cursus start op 4 november 2016 in Amsterdam.

Georganiseerd door


Marianne Panneman
Coach, schrijftrainer en vertrouwenspersoon

Mijn cursussen