Acryl schildercursus

Wat gaan we doen

Deze schildercursussen staan bekend om de gezellige, actieve sfeer. En om het snelle tempo waarin cursisten leren schilderen.

Om goed en vanuit je gevoel te kunnen schilderen is een technische basis belangrijk. En dat leer je al in de eerste schilderlessen bij Atelier Hannelore Houdijk. Zelf als je nog nooit een kwast hebt vastgehouden, kun je meteen mee doen.

Wat ook een belangrijke rol speelt is zelfvertrouwen. Zodra je zekerder bent van jezelf, durf je ook meer te laten zien en zul je sneller leren.

Als je fouten durft te maken en niet bang bent om dingen uit te proberen, komen de mooie resultaten vaak snel. Daarin begeleidt Hannelore haar cursisten zorgvuldig.

De opdrachten in de lessen laten je niet alleen zien wat er vroeger aan prachtige dingen gecreeerd werd, ze leren je ook naar kunst te kijken. We kijken dan ook naar kunst en de trends die nu spelen. Zoals realisme.

Voor wie wil kan gebruik maken van een eigen tablet of Touch screen telefoon om je te helpen schilderen.

Ook Facebook speelt een belangrijke rol in de lessen. Op de eigen pagina van Atelier Hannelore Houdijk is de voortgang van de schilderijen van de cursisten te volgen. En dat werk zeer inspirerend!

Georganiseerd door


Atelier Hannelore Houdijk
Atelier Hannelore Houdijk schildercursussen

Mijn cursussen