Pizza Visual Thinking Night

Wat gaan we doen

Het vertellen van een duidelijk en overtuigend verhaal. Het blijft lastig. Er zit geen structuur in je verhaal, je vervalt in moeilijke vaktermen en voor je het weet duurt je verhaal eindeloos lang zonder ooit een duidelijk punt te maken... Hoe vertel je nou wél een duidelijk verhaal?

Wij kunnen je helpen! Bij Pitch-e bieden we workshops aan die professionals helpen met het vertellen van een duidelijk en overtuigend verhaal. De workshops leren je bijvoorbeeld om te overtuigen in salesgesprekken, je collega's te informeren over interne veranderingen of om jouw idee te verkopen aan de wereld!

Tijdens de workshops leer je om je verhaal te structuren en met duidelijke taal tot de kern van jouw idee te komen. Nadat we de basics aan je hebben uitgelegd is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Door middel van een aantal specifieke opdrachten stomen we je klaar voor het hoogtepunt van de workshop: het geven van je eigen pitch! Elke deelnemer ontvangt hier gedetailleerde feedback op van een ervaren presentator.

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Klik hieronder om onze workshops te bekijken! Wist je bijvoorbeeld dat we de workshop kunnen afstemmen op jouw sector en functiegebied?

Georganiseerd door


Pitch-e Trainings

Mijn cursussen