Theatercursus Spring/Plank 2.0 (12 weken)

Wat gaan we doen

Theatergroep Thomas is een productieplatform voor jonge theatermakers. Thomas biedt een springplank voor ambitieus talent dat klaar is om serieuze stappen te maken in de theaterwereld. Acteurs, regisseurs, maar ook marketeers. Daarom dagen we je uit de ervaring die je hebt opgedaan bij andere theatercursussen en voorstellingen verder te ontwikkelen. In onze 12 weken durende cursus stoomt onze theaterdocente Cindy je klaar voor een professionele productie.

In Spring/Plank 2.0 werk je toe naar een presentatie. De eerste zes lessen verdiep je je acteervaardigheden. Onder begeleiding van onze docent Cindy besteed je aandacht aan personage-opbouw en verhaaltechnieken. Je traint verschillende acteermethoden, zoals het befaamde Hollywood 'Method-acting'. Na de eerste zes lessen werk je toe naar een presentatie. Met je medespelers ga je op zoek naar de mogelijkheden van het stuk of verhaal dat jullie gaan spelen.

We repeteren in een repetitiestudio in Marci Panis, Marcusstraat 46-52, Amsterdam, een gebouw vol kunstenaars. Het is gelegen in een sfeervol straatje, haaks op de Amstel, vlakbij station Amsterdam Amstel.

Georganiseerd door


Theatergroep Thomas

Mijn cursussen