GAIA: Ben jij wel voldoende zichtbaar in de media?

Wat gaan we doen

Op vrijdag 23 september 2016 geeft Janneke van Heugten in Wageningen een presentatie over zichtbaarheid en publiciteit. Als je niet zichtbaar bent, weten mensen niet wie je bent. Ze weten niet waar ze je kunnen vinden. En ze weten niet met welke oplossing jij ze kunt helpen. Als je niet zichtbaar bent loop je kansen mis! Na afloop vind er een borrel plaats.
Redacties en journalisten zoeken naar deskundigen die van toegevoegde waarde zijn als informatieleverancier voor een actueel onderwerp. Als jij op het juiste moment waardevolle informatie op een dienblaadje presenteert, dan vergroot je de kans dat journalisten en redacteuren je de volgende keer ook weten te vinden als het onderwerp weer in het nieuws is.
Door met goede onderbouwing en op het juiste moment je mening over een onderwerp binnen jouw vakgebied te delen groeit jouw status als deskundige. Het vergroot je zichtbaarheid, geloofwaardigheid en betrouwbaarheid als expert. Een betere investering in je eigen personal brand is er eigenlijk niet.
Volgens Janneke van Heugten waren vrouwen generaties lang niet gewend zichzelf zichtbaar te maken. De sleutel tot economische gelijkheid zit volgens haar voor een groot deel in zichtbaarheid. Makkelijk gezegd. We moeten ons dus zichtbaar maken. Maar hoe dan?
Op vrijdag 23 september 2016 geeft Janneke van Heugten in Wageningen een presentatie over zichtbaarheid en publiciteit. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het VWI ism. GAIA-Netwerk van vrouwen uit de Aardwetenschappen, en BPW-Business en Professional Women.
Daar staan de volgende vragen centraal:

  • Hoe maak je jezelf zichtbaar?
  • Welke do’s en don’ts zijn er als je meer in de publiciteit wil komen?
  • Hoe denkt een journalist?
  • Waarom moet je als ondernemer/professional de kans grijpen om vaker in de publiciteit te komen?

Janneke van Heugten
Janneke van Heugten is de ondernemer achter Mediaplatform VIDM. Op haar website worden o.a. ondernemers in contact gebracht met redacties en journalisten. In 2007 zette Van Heugten het eerste PR bureau voor vrouwelijke ondernemers op. Haar persoonlijke missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om vaker en beter in de media te verschijnen.

DIT EVENEMENT WORDT SAMEN GEORGANISEERD MET VWI - VROUWELIJKSE WAGENINGSE INGENIEURS en BWP - Professional Business Women

Georganiseerd door


GAIA

Mijn cursussen