Artistiek Naaktfotografie

Wat gaan we doen

Tijdens de workshop Artistiek Bedekt naakt in Low Key wordt het bijzondere aspect van Low Key fotografie behandeld. Low Key kenmerkt zich o.a. door bijzondere contrasten en veel donkere partijen die vaak alleen de omtrek van het onderwerp tonen. Artistiek Bedekt Naakt is precies wat het zegt: Naakt waarbij delen van het model (in ieder geval de schaamstreek) worden afgedekt door lichaamshouding, ledematen, door schaduw, vitrage of decorstuk. In Low Key vormt dit een raadselachtig effect want ondanks dat het model naakt is, zijn op de uiteindelijke foto voornamelijk contouren zichtbaar die uit de schaduw lijken op te duiken.

Tijdens deze workshop leer je om binnen dit thema een model te regisseren en de benodigde lichtschema’s nauwkeurig in te stellen zodat een grafisch interessante en artistieke foto ontstaat.

Voor deze workshop moet je over fotografische basiskennis beschikken. Het is belangrijk dat je de handmatige functies van je spiegelreflexcamera feilloos weet te gebruiken. De workshop is voornamelijk praktijkgericht en bevat alleen theorie over lichtmeting.

Er zijn maximaal 4 deelnemers per workshop zodat er voor iedereen voldoende aandacht is en iedereen ook ruim de gelegenheid krijgt om zelf het model te fotograferen. Interesse in deze cursus? Neem contact op!

Georganiseerd door


fotografiecursus.nu
Fotocursussen en workshops op maat

Mijn cursussen