Workshop zoekmachine optimalisatie

Wat gaan we doen

Wat houd de workshop in?
Het betreft een laagdrempelige workshop waarmee je zelf leert om de vindbaarheid van je website te vergroten, om zo meer potentiële klanten te trekken. Tijdens de workshop geef ik je een stappenplan om zelf met Seo aan de slag te gaan. Wanneer je zelf het e.a. over SEO weet ben je minder afhankelijk van anderen om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Tijdens de workshop maak ik gebruik van Wordpress en van de hulpmiddelen die in Wordpress beschikbaar zijn.

Is je website niet in Wordpress gemaakt? Geen probleem. Hetgeen tijdens de workshop behandeld wordt is universeel en daardoor ook van toepassing op websites die niet met Wordpress zijn gemaakt.

Wat komt er tijdens de workshop aanbod?
o.a. de volgende onderwerpen komen tijdens de workshop aanbod:
• Hoe gaan zoekmachines te werk?
• Hoe stem je de inhoud van je website af op de doelgroep van je bedrijf
• Waar moet je op letten wat structuur en opbouw van de website betreft?
• Wat zijn de do's en dont's? (google "strafpunten")
• welke gereedschappen staan er tot je beschikking om je te helpen met SEO?
• hoe kun je socialmedia laten "samenwerken" met je website?
• tips en tricks

Voor wie is de workshop geschikt?
Ben je ondernemer? Wil je zelf de vindbaarheid van je website in de hand houden? Dan is de workshop zoekmachine optimalisatie geknipt voor jou.

Waarom is zoekmachine optimalisatie op jou van toepassing ?
Doordat je beter gevonden wordt door google, vergroot je de kans op meer bezoekers op je website. Daarmee vergroot je tevens de kans om meer potentiële klanten via je website te bereiken. Op die manier bereik je uiteindelijk het doel van je website en kun je je website gaan inzetten als visitikaartje en als marketinginstrument.

Wat is er bij de workshop inbegrepen?:
Na afloop van de workshop krijg je een handleiding mee naar huis, waarmee je zelf stap voor stap met SEO aan de slag kunt gaan.

Georganiseerd door


Peter Buijs
Trainer fotobewerking & Wordpress

Mijn cursussen