Verdiepingsgroep Stembevrijding

Wat gaan we doen

Verdiepingsgroep Stembevrijding
In 7 keer naar de verbinding met jouw vrije stem.
Stembevrijding brengt je bij de verbinding met jezelf, met jouw stem en bij het contact met de ander. In deze cursus kom je, door lichaamsgerichte oefeningen, zingen, improvisatie en meditatie, steeds dichter bij de ruimte in jezelf en in jouw stem. We zingen individueel en met elkaar. Ervaring met zingen of Stembevrijding is hiervoor niet nodig.
Aan de hand van een aantal levensthema’s gaan we in 7 keer op onderzoek uit naar wat er in jou leeft en wat daarvan geuit wil worden. Waar de spanning zit en hoe daar weer beweging in kan komen. Wat is er wezenlijk van belang voor jou? Waar zit jouw eigenheid, jouw authenticiteit, en wat zet je neer in de buitenwereld? Kun je bij jezelf blijven in het contact? Kun jij jezelf helemaal laten horen?
Door de oefeningen ervaar je jouw drijfveren, jouw passie, jouw kwetsbaarheid, jouw stem. Om zo te komen in de ruimte waar vrijuit en moeiteloos zingen voor iedereen mogelijk is. De groep vormt hierbij een vaste bedding, waarin je met aandacht en compassie kunt ervaren hoe het nu voor je is en jouw innerlijke stem kunt bevrijden.

Zingen geeft licht, lucht en ruimte en is voor iedereen.

Wanneer: Zondag 22 januari, 12 februari, 5 maart, 26 maart, 9 april, 21 mei en 11 juni 2017, Tijd: 10:00-13:15u in Bussum Kosten: €315,- Aanmelden: 06-24584836 of via de site

*Neem contact met me op voor mogelijkheid tot reductie of gespreid betalen, als je beurs nu te krap is.

Georganiseerd door


Vocal Insite
Zangcoach, Stembevrijder

Mijn cursussen