Tarot Cursus

Wat gaan we doen

Doe mee met de cursus en laat je door mijn passie voor de tarot inspireren. In acht lessen duiken wij in het fenomeen tarot en leer je de kaarten kennen. De cursus vindt plaats in centrum voor bewustzijn Zenit in Alkmaar, vlakbij het station en een parkeergarage.
De cursus is praktisch maar ook spiritueel, duidelijk en dynamisch. Na afloop heb je voldoende kennis om de kaarten in meerdere legpatronen te kunnen duiden.
Kijk voor meer informatie op de website van Tarot Heiloo.

De symboliek van de afbeeldingen op de tarotkaarten laat je intuïtie stromen. Als je met deze fascinerende kaarten aan de gang gaat zul je steeds makkelijker bij jouw innerlijke waarheid komen en kun je zelfs voor andere mensen de kaarten leren duiden.
Je krijgt duidelijkheid en het maken van moeilijke keuzen zal makkelijker zijn, levensvragen kun je beantwoorden én je kunt een kijkje nemen in de nabije toekomst.
Met meer vertrouwen en kracht zul je verder gaan in je dagelijkse leven.
Meld je aan voor de gratis Mega-zin via mijn website van Tarot Heiloo. In deze nieuwsbrief met megabelangrijke artikelen die zin hebben kun je alvast veel leren over de tarotkaarten

Georganiseerd door


Carla Sijtsma
Tarot Reader

Mijn cursussen