Kookworkshop Italiaans

Wat gaan we doen

Kookworkshop Italiaans

'Het échte Italië': een Italiaanse kookworkshop die zijn weerga niet kent. Allemaal kleine authentieke gerechtjes gaan we bereiden: puur en eerlijk.

Vrijdag 15 juni maken we kennis met het échte Italië. Je kunt hier alleen, samen of met een groep(je) voor inschrijven. We gaan verschillende authentieke Italiaanse gerechtjes klaarmaken onder begeleiding van onze chef de cuisine Klaas van Winsen, onder andere een 'Saltimbocca',
'Calamari ripini' en een 'Tagliatelle vongole'. Klinkt goed? Ook fan van de pure Italiaanse keuken? Kook mee!

Welkom in onze ontvangstruimte met een feestelijk welkomstglas, waarna we kort iets vertellen over het verloop van de avond. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het kookprogramma inbegrepen. Je krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding.

Hierna nemen we jullie mee naar de kookeilanden in de keukens. De chef zal begeleiden bij de bereiding van meerdere kleine Italiaanse gerechtjes. Daarna gaan we gezamenlijk aan tafel om te genieten van de zelf klaargemaakte gerechten in het sfeervolle restaurant van de Kookerij, naast de keukens.

Georganiseerd door


Kookerij Culinary College
De Kookerij Culinary College

Mijn cursussen