Workshop vis fileren

Wat gaan we doen

Workshop vis fileren

Op vrijdag 20 april is de workshop vis fileren. We gaan verschillende soorten vis fileren en deze daarna op meerdere manieren bereiden, onder andere pocheren en 'en papillotte' in de oven.

Je kunt hier alleen, samen of met een groep(je) voor inschrijven. We gaan verschillende vissen fileren en daarna op verschillende manieren bereiden onder begeleiding van onze chef de cuisine Klaas van Winsen. Zeer leerzaam en wil je meer weten over vis fileren en vis bereiden, moet je hierbij zijn!

Welkom in onze ontvangstruimte met een feestelijk welkomstglas, waarna we kort iets vertellen over het verloop van de avond. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het kookprogramma inbegrepen. Je krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding.

Hierna nemen we jullie mee naar de kookeilanden in de keukens. De chef zal begeleiden bij het fileren van verschillende soorten vis, demonstraties en toelichting geven. Daarna gaan we de vis op verschillende manieren garen, onder andere pocheren en in de oven 'en papillotte'. Dan gaan we gezamenlijk aan tafel om te genieten van de zelf klaargemaakte gerechten in het sfeervolle restaurant van de Kookerij, naast de keukens.

Georganiseerd door


Kookerij Culinary College
De Kookerij Culinary College

Mijn cursussen