Wat gaan we doen

Basisopleiding haar kleuren
Wil jij jouw klanten ook een mooi kleurtje in hun haar geven? Volg dan de kappersopleiding ‘Kleuren – basis’. Hierin leren we je in 7 lessen alle basistheorie van het kleuren en ga je in de praktijk aan de slag om het goed te leren. Na deze opleiding kun jij een prachtige kleur bij jouw klant adviseren én het zetten! Hiermee kun jij meer omzet realiseren bij dezelfde klant. Na deze opleiding kun je verder met ‘Kleuren – vervolg’ of het aanvullen met een van onze andere kappersopleidingen.

Gekleurd door de kapper
Tegenwoordig heeft zo’n 90% van de vrouwen het haar gekleurd. Vaak doen ze het zelf maar het resultaat van het haar dat door de kapper gekleurd wordt, is toch vele malen mooier. Wij leren je dat verschil te maken
Inhoud kappersopleiding ‘Kleuren – basis’

In de kappersopleiding ‘Kleuren – basis’ komen alle essentiële basistechnieken aan bod zoals grijsdekking, egale kleuring en het donkerder kleuren van het haar. We behandelen ook theorie zoals waarom een kleur soms niet uitpakt zoals jij wilt en je leert welke kleuren je op welk haar kunt zetten en welke echt niet.

Eisen bij inschrijving
Voor de opleiding ‘Kleuren – basis’ heb je geen vooropleiding nodig. We hanteren geen leeftijdsgrenzen.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Televisieweg, Gooisekant, Almere

Start elk kwartaal

Georganiseerd door


Kappersopleiding Creatief Kappers College Almere
Kappersopleiding Barbier / Dameskapper

Mijn cursussen