Workshop tekenen

Wat gaan we doen

In een dag leren tekenen? Nee, natuurlijk niet, goed tekenen is natuurlijk een kwestie van oefenen. Maar in deze workshop tekenen leer je goed kijken, de basis vaardigheden en verschillende technieken, zodat je een goede basis hebt gelegd om schitterende tekeningen te maken.
Deze workshop tekenen is, net zoals mijn tekenlessen, gebaseerd op de technieken die Leonardo Da Vinci ook gebruikte. Tekenen is voor 80% goed kijken, maar waar en hoe kijk je. Dat leer je allemaal in deze workshop. Door het uitvoeren van verschillende opdrachten bereik je binnen de kortste keren een resultaat waar je versteld van zult staan. Daarbij leer je nieuwe technieken, hoe je optimaal gebruik kunt maken van je potlood en gum. Aan het einde van de dag heb je nieuwe inzichten en technieken waar je zelf verder mee aan de slag kunt.

Materiaal meenemen hoeft niet. Ook inbegrepen is een lekkere lunch. De workshop wordt gegeven in het atelier van Peter ten Lohuis in Apeldoorn. Per workshop is er plek voor zes mensen, zodat iedereen de juiste aandacht krijgt. We beginnen om 10 uur en gaan door tot 15.30 uur.

Georganiseerd door


Peter ten Lohuis

Mijn cursussen