Kom in harmonie met de Maan!

Wat gaan we doen

De natuur heeft zo haar seizoenen, denk aan de lente, de zomer, de herfst en de winter. Deze seizoenen brengen je iets, ze laten je leven naar dat wat mogelijk is. Elk seizoen staat ook voor een beweging die wij automatisch maken. Zo kun je de lente zien als een nieuw moment een nieuwe stap, opnieuw naar buiten komen zo na de winter. De winter is het seizoen dat je laat verstillen en opladen. Tijd voor bezinning. De herfst staat bekend om loslaten, wat wil jij loslaten en niet meer doen of juist anders doen. En de zomer? De zon is meer aanwezig en staat hoog aan de hemel, de natuur heeft felle kleuren gekregen, uitbundiger ook! We hebben ook minder slaap nodig, lig er dus niet wakker van dat je tijdelijk een periode minder slaapt, de zon geeft je energie.

En de maan, zij kent ook verschillende fases. Zo is zij stralend en helder zichtbaar aan de hemel en zo is zij schijnbaar verdwenen. Misschien heb je al door dat je de ene keer meer energie hebt dan de andere keer en het is leuk om te zien hoe deze fases gaan en waarschijnlijk tref je hierin een herkenning en een gevoel van oh is dat het!

– Wil je de maanfases beter leren kennen?
– Wil je weten wat je het beste wel of niet kunt doen bij welke maanstand?
– Lijkt het je fijn meer te leven in flow?
– Het ritme van de maan ervaren?

Tijdens deze workshop leer je de verschillende fases kennen waar de maan in staat. Wat betekenen deze fases en wat doen ze met ons. Als je eenmaal weet hoe je naar het ritme van de maan kunt leven leer je beter om te gaan met jouw energie en leer je jouw agenda anders beheersen waardoor je meer energie en tijd overhoudt.
Zo ga je niet meer tegen de stroom in maar leer je met de stroom mee te bewegen.
Tevens komen er leuke ideeën en adviezen aanbod hoe je stil kunt staan bij iedere maanfase. Uiteindelijk maken we een creatieve opdracht welke handig is voor thuis om zo de maanfases goed te kunnen volgen.

Data
Dinsdagavond 30 mei van 19.30 tot 22.00 uur, de maan staat dan in Leeuw net voor het Eerste Kwartier.

Kosten
40 euro per persoon, inclusief materiaal, koffie, thee en iets lekkers.