Time management en de helpende hand van Outlook

Wat gaan we doen

Hoe vaak gebeurt het dat je je voorgenomen werkzaamheden werkelijk hebt kunnen uitvoeren op een dag? Telefoons, collega's, post of e-mail: vaak vormen dit verstorende factoren waardoor je niet gestructureerd aan je taken heeft kunnen werken. Maar ook andere werkzaamheden kunnen veel tijd vragen, zoals telefoneren naar collega's die niet op hun werkplek zijn of een afdelingsvergadering plannen waarvoor je al je collega's dient te benaderen voor het bespreken van mogelijke data en tijden.

In de training Time management en de helpende hand van Outlook leer je de principes van time management in combinatie met een van de meest praktische hulpmiddelen die je hiervoor ter beschikking heeft: Outlook. Dit programma heeft zoveel meer mogelijkheden dan het verzorgen van e-mailberichten. De combinatie Time management en Outlook levert je een directe tijdbesparing op. Efficiency ten top!

voor wie
De training is bedoeld voor iedereen voor iedereen die de principes van time management wil leren en direct een serieuze tijdsbesparing wil bereiken met behulp van Outlook.

resultaten
Na afloop van de training:

 • weet je waarom je aan bepaalde zaken niet toekomt;
 • heb je onderscheid gemaakt tussen belangrijke en urgente zaken;
 • heb je onderscheid gemaakt tussen onverwachte en verwachte activiteiten;
 • heb je overzicht in taken die gedelegeerd kunnen worden;
 • weet je hoe je je taken efficiënter kun uitvoeren;
 • ken je alle mogelijkheden van MS Outlook die een efficiënte en tijdbesparende werkwijze opleveren.

  aanpak
  De lesstof wordt klassikaal onderwezen. Een enthousiaste trainer verduidelijkt de nieuwe onderwerpen met uitleg, aansprekende praktijkvoorbeelden, oefeningen en rollenspelen, waarop je feedback geeft en krijgt. De tweede dag worden oefeningen en opdrachten op de PC uitgevoerd.

Wissel ervaringen uit met de andere deelnemers, overlaad de docent met vragen en neem de situaties uit je werkpraktijk mee!

info
data

 • 8 en 29 augustus (100% startgarantie)
 • 16 en 17 november
  Staat je voorkeursdatum hier niet bij? Bel of mail ons om je voorkeursdatum te bespreken.

duur
2 dagen

kosten
€ 745,-
De prijzen zijn exclusief 21% btw en inclusief inschrijfkosten, alle lesmaterialen, ingerichte computerleslokalen, catering, heerlijke lunches en een certificaat van deelname.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen