Assertiviteit als basisvaardigheid

Wat gaan we doen

Vind je het lastig om je mening te ventileren op een wijze die voor een ander acceptabel is? Kun je zelfstandig en met overtuigingskracht lastige situaties op het werk de baas? Ervaar je het geven of het ontvangen van kritiek als moeilijk? Weet je om te gaan met je emoties en die van anderen?

Tijdens de training Persoonlijke effectiviteit leer je je mening te uiten en met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht daaraan vast te houden. Je krijgt handvatten aangereikt om je wensen zo te uiten dat je jezelf en anderen niet tekort doet en je op een positieve, effectieve wijze kritiek kunt geven en ontvangen. Kortom, je vergroot je overtuigingskracht en leert zelfverzekerder voor je belangen op te komen!

voor wie
De training is bedoeld voor iedereen die in communicatief, collegiaal en sociaal verband zelfverzekerder en overtuigender wil handelen.

resultaten
Na afloop van de training:

  • heb je inzicht in je eigen houding en denkbeelden;
  • weet je op welke wijze je in communicatief en sociaal opzicht persoonlijk en zakelijk effectief en prettig met je collega's om kunt gaan;
  • ken je je talenten en capaciteiten;
  • ken je je sterke en zwakke punten;
  • kun je effectief inspelen op reacties van anderen.

aanpak
Aan de hand van praktijkopdrachten en voorbeelden van herkenbare alledaagse situaties onderzoek je je huidige gedrag. Je krijgt inzicht hoe het ook anders, beter kan.

Een enthousiaste trainer verduidelijkt de nieuwe onderwerpen met uitleg, aansprekende praktijkvoorbeelden, oefeningen en rollenspelen, waarop je feedback geeft en krijgt.

Wij houden graag rekening met je individuele situatie en je leerwensen. Voorafgaand aan de training kun je daarover een vragenlijst invullen.

Wissel ervaringen uit met de andere deelnemers, overlaad de docent met vragen en neem de situaties uit je werkpraktijk mee!

info
data

  • 10, 17 en 24 oktober (100% startgarantie)

Staat je voorkeursdatum hier niet bij? Bel of mail ons om je voorkeursdatum te bespreken.

duur
2 dagen + een halve terugkom-ochtend.

kosten
€ 990,-
De prijzen zijn exclusief 21% btw en inclusief inschrijfkosten, alle lesmaterialen, ingerichte computerleslokalen, catering, heerlijke lunches en een certificaat van deelname.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen