Textiel in Sieraden

Wat gaan we doen

Atelier Alexandra Dohmen organiseert Textiel in Sieraden voor beginners en gevorderden.
We gaan op basis van duurzaamheid creëren. Deelnemers zullen verschillende technieken leren kennen. Je leert vorm te geven aan je eigen sieraden.

Je gaat het experiment niet uit de weg en je ontwerpt je eigen eindproduct. In deze workshop leer je niet alleen de ambachtelijke kant van het maakproces, maar ga je ook aan de slag met vormgeving en ontwerpen.

Ben je graag met je handen bezig en ben je dol op textiel en sieraden? Dan is de workshop Textiel in sieraden maken iets voor jou! Je leert werken met diverse materialen zoals stenen, kralen, restjes van lapjes, stoffen, garen en wol. Daarnaast leer je stap voor stap technieken zoals dreads, naaien, borduren, afwerken en decoreren.

Je vaardigheden breid je steeds verder uit. Aan het eind van de workshop kun je mooie halssieraden maken. Ga de uitdaging aan en ontplooi je creativiteit met de workshop Textiel in sieraden!

Is deze workshop iets voor mij? Deze workshop is geschikt voor iedereen die zelf sieraden van textiel wil maken of wil leren ontwerpen. Een creatieve geest is hierbij een handig hulpmiddel, maar niet noodzakelijk. Na afloop van de workshop kun je met verschillende materialen werken en heb je geleerd hoe je ideeën kunt uitwerken tot een ontwerp. De workshop wordt gehouden op twee dagen. Dag 1: zaterdag 26 augustus van 09:00 tot 17:00 uur. Dag 2: zondag 27 augustus van 10:00 uur tot 16:00 uur. Prijs € 185,00 per persoon, incl. btw, materialen, cursusmateriaal en lunch.
Locatie: Atelier Alexandra Dohmen, Oude veemarktstraat 6, Heerlen

Georganiseerd door


Alexandra Dohmen
Textiel in Sieraden

Mijn cursussen