Kappersopleiding: Dames knippen vervolg

Wat gaan we doen

Vervolgopleiding dames knippen
Ben jij al een dameskapper maar wil je meer soorten kapsels kunnen knippen zoals ook de meer ingewikkelde kapsels? Of wil je ervaring opdoen met andere kniptechnieken? Volg dan de kappersopleiding ‘Dames knippen – vervolg’. In het verlengde van de basisopleiding leer je hier meer creatief aan de slag te gaan met damesmodellen. Na deze opleiding van 10 lessen die wordt gegeven in Almere kun je alle mogelijke kapsels knippen, föhnen en stylen.

Meer ervaring en finesse
De lessen worden gegeven door professionele docenten die ook zelfstandig als kapper werken. In 10 lessen doe je meer ervaring op en leren zij jou de tips, tricks en verfijnde finesses van het knippen van dameskapsels. Deze opleiding is bij uitstek geschikt voor kapsters die al werken bij een kapsalon of als zelfstandige en meer techniek willen leren. Na deze kappersopleiding verras je jouw klanten met jouw vaardigheden, ervaring en creativiteit.
Oneindig veel kapsels

Ben je nu nog vooral een kapper die de standaard modellen knipt, met deze kappersopleiding leer je oneindig veel kapsels te knippen. Elk hoofd is tenslotte anders en met wat je hier leert, kun je ook elk kapsel aanpassen aan de wensen van de klant en de vorm van het gezicht.

Eisen bij inschrijving
Om je in te schrijven voor de kappersopleiding ‘Dames knippen – vervolg’ heb je ervaring nodig, bij voorkeur de vooropleiding ‘Dames knippen – basis’ of een soortgelijke kappersopleiding. Er is geen leeftijdseis.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Televisieweg, Almere

Kappersopleiding: Dames knippen vervolg

  Er zijn nog 9 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Kappersopleiding Creatief Kappers College Almere
Kappersopleiding Barbier / Dameskapper

Mijn cursussen