Wat gaan we doen

Meer techniek en meer ervaring in herenkapsels en baarden
Ben jij al barbier maar wil je meer technieken beheersen om heren te knippen of de baarden te bewerken? Volg dan de ‘Barbieropleiding – vervolg’. In 10 lessen worden alle basistechnieken verder uitgewerkt; je leert strakker werken en trendy kapsels knippen en scheren. Heb je deze barbieropleiding gevolgd, dan ben je in staat om alle gewenste herenkapsels te knippen, scheren en stylen. Wil je daarbij ook nog andere technieken van het kappersvak beheersen? Dan kun je gelijktijdig of na deze barbieropleiding een van onze andere kappersopleidingen volgen.

Meer ervaring en hoger tempo
In de ‘Barbieropleiding – vervolg’ werk je met meer modellen. Zo krijg je meer ervaring en wordt jouw tempo ook steeds hoger. En dat komt goed van pas als je als barbier aan het werk bent!
Mannen als model
Als barbier met al wat ervaring ga je bij ons dus vooral oefenen op modellen. Neem eens vrienden mee, jouw buurman of collega met kort of lang haar en als het kan met een baard! Zo leer je op alle types trendy kapsels knippen en de baard scheren. Iets wat je als barbier van deze tijd goed moet beheersen en iets wat je dus bij deze barbieropleiding goed leert.

Eisen bij inschrijving
Om je in te schrijven voor de ‘Barbieropleiding – vervolg’ heb je ervaring als barbier nodig en heb je bij voorkeur de vooropleiding ‘Barbieropleiding – basis’ gedaan of een soortelijke kappersopleiding. We stellen geen eisen aan jouw leeftijd.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Televisieweg, Almere

Kappersopleiding: Barbier vervolg

  Er zijn nog 9 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Kappersopleiding Creatief Kappers College Almere
Kappersopleiding Barbier / Dameskapper

Mijn cursussen