Wat gaan we doen

Leer alle finesses en details over het haar lichter kleuren
Met deze kappersopleiding leer je echt alle finesses en details over het kleuren van het haar. We gaan dieper in op de theorie van het kleuren en dan vooral over het lichter kleuren van het haar. Zodat je vanaf nu weet waarom klanten vaak de kapsalon verlaten met een te gele of te oranje blondtint. En vooral, zodat jij nu weet hoe je dat kunt voorkomen! Deze opleiding is het vervolg op de basisopleiding ‘Kleuren’ en een waardevolle aanvulling op onze andere kappersopleidingen.

Haar kleuren in prachtige blondtinten

De focus van deze kappersopleiding is voornamelijk op het lichter kleuren van het haar. Veel klanten ervaren hier problemen mee als de kapper onvoldoende bekend is met de theorie hiervan. En als je niet weet hoe het komt dat het haar te geel of te oranje is geworden in plaats van de gewenste mooie blonde tint, is het ook niet mogelijk om dit te herstellen of beter nog, te voorkomen. Wij leren je dat wel en zorgen dat je jouw klanten met prachtige blondtinten de salon uit laat lopen.
Het juiste resultaat bereiken

In deze opleiding ‘Kleuren – vervolg’ leer je hoe het komt dat het gewenste resultaat na het kleuren niet altijd bereikt wordt en wat je moet doen om dat te voorkomen. Het lichter kleuren van het haar is namelijk niet eenvoudig, maar na deze lessen geef je jouw klanten op een veilige manier een vrolijke, zonnige blondtint. We behandelen ook het ontkleuren van het haar; wat je wel en juist niet moet doen. Zo geven we antwoord op vragen als:

Wanneer kies je voor een super lightener en wanneer een blondeerproduct?
Welke toner kies je na het ontkleuren en waarom?
Welk percentage waterstof kies je?
Hoe weet je vooraf wat de uiteindelijke kleur wordt?

Eisen bij inschrijving
Voor de opleiding ‘Kleuren – vervolg’ moet je eerst de opleiding ‘Kleuren – basis’ hebben gevolgd of een allround diploma kapper behaald hebben. Er gelden geen eisen omtrent de leeftijd.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Televisieweg, Almere

Kappersopleiding: Kleuren vervolg

  Er zijn nog 7 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Kappersopleiding Creatief Kappers College Almere
Kappersopleiding Barbier / Dameskapper

Mijn cursussen