Opening ZiPPERZ Business Center - Netwerkborrel

Wat gaan we doen

Rotterdam viert opening ZiPPERZ Business Center
Op donderdag 2 november vindt de officiële opening plaats van het vernieuwde ZiPPERZ Business Center. Petra Brand en haar team hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de realisatie van diverse kantoorruimtes (vaste plekken en flexplekken), vergaderruimtes en bijbehorende faciliteiten. Ondernemend Rotterdam, vrienden en familie zijn uitgenodigd om de opening gezamenlijk te vieren.

Ben jij ondernemer en wil je op een laagdrempelige manier in contact komen met andere ondernemers tijdens de officiële opening? Vergeet dan niet je visitekaartjes mee te nemen en verwacht een avond vol inspiratie, workshops en netwerken.

Meer informatie
Evenement: Officiële opening ZiPPERZ Business Center
Adres: Olympiaweg 4, 3077 AL Rotterdam
Datum: Donderdag 2 november
Tijd: 15:30 - 19:30 uur
Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt op Facebook.

Dit is ZiPPERZ
“Bij ZiPPERZ is er plek voor bedrijven die in de basis werken aan persoonlijke en zakelijke groei. Of daar een directe link mee hebben. En deze bedrijven snappen dat het één niet zonder het ander kan. Het zijn in ieder geval bedrijven die van nature een intrinsieke motivatie hebben om de wereld een stukje mooier te maken met wie ze zijn en wat ze doen. Het zijn inspirators binnen hun eigen vakgebied, en ze leven wat ze zelf verkondigen. Ze werken autonoom, maar in verbinding en zijn altijd in ontwikkeling”. Petra Brand, eigenaresse ZiPPERZ Business Center.

ZiPPERZ biedt o.a. kantoorruimtes (van 17m2 tot 100m2), vaste werkplekken, flexwerkplekken, workshopruimtes en vergaderruimtes. Alles op basis van een full service formule en diverse lunchmogelijkheden in de eigen lunchroom.

Georganiseerd door


ZiPPERZ Business Center

Mijn cursussen