Spaans & Mountainbiken in Granada

Wat gaan we doen

Spaans:
Met dit programma kunnen studenten in de ochtend Spaanse lessen volgen. Elke student word ingedeeld op zijn/haar niveau met een maximum van 8 studenten per klas, zodat elke student de persoonlijke aandacht krijgt die zij/hij verdient! Per dag zijn er 4 lessen van elk 45 minuten (09:00-12:15).

Mountainbiken:
Granada wordt omgeven door hoge bergen en verschillende natuurparken. Tijdens onze mountainbikeroutes kun je de omgeving en de cultuur van onze provincie ontdekken.
Tijdens één van de routes van een halve dag komen we bij de top van onze stad en de favoriete plek van de mountainbikers uit Granada. We dalen af naar de grotten van Sacromonte, we komen langs de Flamencotentjes en tapasbars die een uitstekend uitzicht op het Alhambra bieden.
Een tweede mogelijkheid van een route van een halve dag is de route in het natuurpark Sierra de Huetor. Hier vanuit hebben we het beste uitzicht op de Sierra en zijn noordkant die een groot deel van het jaar besneeuwd is. Deze route loopt door grote dennen- en eikenbossen.
Onze gids is een expert mountainbiker en zeer ervaren.

Georganiseerd door


Escuela Montalban

Mijn cursussen