3 zo-middagen Minder moeite, meer flow in je leven

Wat gaan we doen

Ben jij een intuïtief gevoelig mens? Heb jij soms perioden in je leven waarin je voelt dat het even niet zo gemakkelijk loopt? Heb je het gevoel meer tegen de stroom in te zwemmen dan dat je met de stroom meestroomt?

Voel jij van binnenuit in jezelf een beweging, een transformatie? Een nieuw deel in jou wat geleefd wil worden? Als een nieuwe geboorte. Tegelijkertijd voel je van alles in jezelf trekken naar het ‘oude bekende’. Daar word je toch moe van? In de cursus ervaar je de emotionele energie die als weerstand in je lichaam ligt opgeslagen. En deze ga je laten oplossen. Zodat flow en synchrone gebeurtenissen, in moeiteloos gemak, meer en meer in je leven verschijnen. En je ondersteunt in het proces naar de nieuwe jij die zich door jou wil leven.

Wil jij een volgende stap in je bewustzijnsverruiming zetten? Je mediteert al een tijdje regelmatig. Je merkt dat je energie is toegenomen. Je wilt meer in rust en ruimte zijn voor jezelf en je leven. Jouw innerlijke wijsheid leven. Je leert over flow, de natuur die het leven is. Hoe het komt dat je daar in delen van bent weg geraakt en hoe je dit weer in jezelf en leven kunt toelaten.

Hoe zou het voor jou zijn als:

Je relaties met mensen in diepgang verbeteren. Er is meer ruimte in jezelf voor jezelf en de ander.

Er meer stroming is in je werk.

Je technieken hebt geleerd waarmee je weerstand in je lichaam en energie kunt loslaten zodat er weer ruimte voor stroming is.

› Je oefeningen hebt geleerd waarmee je in situaties die in je leven verschijnen jezelf observeert. Jezelf waarneemt in wat je voelt en denkt zonder daar direct iets mee te hoeven doen.

Je leven verandert. Meer in stroming en geluk.

Dat kan in de cursus 'Minder moeite, meer flow in je leven'

op 3 zondagmiddagen 6, 13 en 27 januari van 13:00 – 17:00 op een locatie in Hilversum, goed bereikbaar met auto of trein. Een mooie flowstart van het nieuwe jaar.

Programma:

o Wat is flow, hoe is het dat we daaruit raken en wat kun je doen om flow weer meer en meer toe te laten in je leven.
o Je aandacht van richting veranderen waarmee jij in je oneindige potentieel stapt.
o Meditatie het openen van het hart.
o Oefening om jezelf te observeren in je lichaam, gedachten en emoties. Inzicht in je waarnemer ten opzichte van je lichaam.
o Meditatie en oefeningen om emotionele energie in je lichaam te voelen, toe te laten en daarmee los te laten, loslaten en ….. loslaten.
o Inzicht in de werking en plaats van je denken.
o Meditaties in verhogen en stabiliseren van je energie.
o Krachtoverdracht van energie (1-op-1 via mij) ter ondersteuning in je processen.

Deze cursus is geen kennismaking met mediteren. Voor deze workshop mag je dan ook bekend zijn met meditatie en het voelen van energie in jezelf!!

Investering in jezelf:
€ 249,- inclusief BTW. Thee en water is aanwezig. De workshop heeft een maximum aan 9 mensen voor deelname.

Voor deze workshop ontvang je een handout met uitleg, toelichtingen, meditaties en oefeningen waar je thuis verder mee aan de slag kunt.

Hartegroeten, Lydia

Georganiseerd door


Lydia Atema

Mijn cursussen