Basis Pranic Healing workshop

Wat gaan we doen

Basis Pranic Healing Workshop Amsterdam

Jouw handen kunnen helen!

Pranic Healing is een allesomvattende vorm van energie healing, die tot stand is gekomen door meer dan 20 jaar van onderzoek en experimenten met diverse andere vormen van healing. Master Choa Kok Sui, de grondlegger van moderne pranic healing, heeft op wetenschappelijke wijze onderzocht wat wel en wat niet effectief is. Uit deze bevindingen is Pranic Healing samengesteld. Zoals in alle workshops van Master Choa Kok Sui, wordt ook in de pranic healing workshop volop geëxperimenteerd om dat wat uitgelegd wordt te verifiëren.

In de basisworkshop leer je wat prana is, welke aura’s er zijn, welke 11 hoofdchakra’s binnen pranic healing gebruikt worden, wat de specifieke functies van de hoofdchakra’s zijn en wat karma is.

Daarnaast leer je hoe je prana kunt zien, hoe je aura’s en chakra’s kunt scannen (aftasten) en hoe je deze kunt behandelen. Er worden ademhalingstechnieken behandeld die je in staat stellen grote hoeveelheden energie op te nemen. Je leert anderen en jezelf te behandelen en op afstand te behandelen. Ook leer je meer over de meditatie voor vrede en verlichting.

Meer dan healing

Tijdens de workshop zul je erachter komen dat pranic healing meer is dan healing alleen. Je leert onder andere hoe je meer greep op je leven kunt krijgen, hoe je je leven kunt verbeteren, hoe je je relaties kunt verbeteren, stress kunt verminderen, succesvoller kunt worden en hoe je je financiële situatie kunt verbeteren door pranic healing.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname, uitgegeven door het Institute for Inner Studies uit Manilla, waardoor je wereldwijd mee kunt doen aan vervolgcursussen.

Na de workshop

Na de workshop ben je in staat zelfstandig iemand’s aura en de chakra’s te scannen en te behandelen. Je bent in staat zelf probleemgebieden te lokaliseren, afstandsbehandelingen uit te voeren en jezelf te healen. Daarnaast ben je welkom om op de Pranic healing verdiepingsmiddagen (op zondag 18 maart, zondag 10 juni , zondag 9 september en zondag 9 december 2018) je kennis te verdiepen en ervaring op te doen!

Wil je de Basis Pranic Healing workshop in Amsterdam-Oost volgen?

Tweedaagse basis pranic healing workshops in 2018:

zaterdag 27 januari en zaterdag 3 februari 2018
zaterdag 24 februari en zaterdag 3 maart 2018
zaterdag 21 april en zaterdag 28 april 2018
zaterdag 16 juni en zaterdag 23 juni 2018
zaterdag 21 juli en zaterdag 28 juli 2018
zaterdag 25 augustus en zaterdag 1 september 2018
zaterdag 15 september en zaterdag 22 september 2018
zaterdag 20 oktober en zaterdag 27 oktober 2018
zaterdag 17 november en zaterdag 24 november 2018
zaterdag 15 december en zaterdag 22 december 2018
Data zijn onder voorbehoud, de workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Komen deze data je niet uit maar wil je graag de workshop volgen: voor andere data in overleg neem contact op. Heb je een groep van 4 of meer mensen dan kunnen we ook een workshop op jouw locatie plannen!

De bijdrage voor de workshop is 305 euro. Het boek bij de workshop kost 35 euro.

Ben je al Pranic Healer en wil je graag de workshop herhalen dan betaal je 152,50 euro.
Aanvang 9.00, einde rond 18.00 uur.
Locatie: C. van Eesterenlaan, 1019 JR, Amsterdam Zeeburg of bij opgave indien anders.

Schrijf je direct in of neem contact op.

Pranic Healing workshops die niet tijdig zijn afgezegd (48 uur van te voren) worden in rekening gebracht.

Georganiseerd door


Anita Kamp, PranaPower
PranaPower *Body *Mind *Soul*

Mijn cursussen