Wekelijks intuïtief schilder cursus

Wat gaan we doen

Gebruik makend van een 9 strippenkaart, inclusief materiaal, die 18 weken geldig is, kun jij zelf bepalen hoe regelmatig je wilt komen schilderen in het atelier. Wekelijks kun je kiezen uit 5 groepen om intuïtief schilderen in je eigen tempo te leren. Je krijgt individueel les en techniek op aanvraag, de meeste mensen ervaren daardoor meer vrijheid.

Intuïtief schilderen betekent dat je vanuit je rechter hersenhelft gaat schilderen en connectie gaat maken met je creativiteit, intuïtie, gevoel, rust, ontspanning en zonder tijdsbesef. Op het moment van volledige overgave kom je in een soort “Zen”-staat wat meestal alleen bereikt wordt door veel te mediteren. Je hebt even geen gedachten over je problemen, je werk of gezin. Je bent heel mindful bezig en dat is één van de elementen die spontaan kunnen ontstaat en daardoor ontspanning in het hoofd geeft.

Je gaat dit op een speelse manier leren inclusief schildertechnieken. Door mijn methode van intuïtief schilderen kan het zijn dat je in een bijzonder schilderproces terecht komt. Dat is echt de kers op de taart wanneer jouw doek jou meeneemt op een avontuur dat niemand van tevoren kan voorspellen.

Lees op de website meer over intuïtief schilderen. Je kunt daar ook een gratis e-boek downloaden over waarom intuïtief schilderen zo goed voor je is.

Zodra je daadwerkelijk mee hebt gedaan kan je ook oordelen. Iedereen maakt een ander proces mee omdat hij/zij immers een ander persoon is dan jij. Niemand weet wat voor een stijl in jou verborgen zit. Alleen door het te doen kom jij erachter.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Atelier Kunstig Art, Satelietpad, IJsselstein

Je kunt elke week starten en kiezen uit de volgende dagdelen:
maandag en woensdag : 19.30 - 22.00 uur
dinsdag : 13.15 - 15.45 uur
woensdag en donderdag: 10.00 - 12.30 uur
Het is ook mogelijk om te wisselen per week van dagdeel, mits er plek is

  Er zijn nog 10 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Sylvia te Braake
Intuïtief schilderen en tekenen. Communicatie training en teambuilding

Mijn cursussen