Versterk je positie als L&D-pro

Wat gaan we doen

Waarom deze workshop?
L&D is voor elke organisatie belangrijker dan ooit! HRD- en L&D-professionals hebben de sleutel in handen om de gewenste strategische veranderingen met succes door te kunnen voeren. Medewerkers vinden leren en ontwikkelen één van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden als ze kiezen voor een organisatie of bedrijf.
Waarom zie je dat zo weinig terug in de waardering voor de L&D-professional en het toegewezen budget?
Elke organisatie is anders en de L&D-functie is niet overal gelijk georganiseerd. Toch willen veel L&D-ers hun positie versterken, vooral omdat ze overtuigd zijn van de belangrijke bijdrage die ze kunnen leveren aan het succes van de organisatie. Maar hoe doe je dat?

Wat ga je doen in de workshop?
In deze workshop ga je met andere L&D-professionals op zoek naar de oorzaken die je positie als L&D-er verzwakken. Aan de hand van vijf casussen onderzoek je wat je zelf kunt doen om in bepaalde situaties je positie te versterken en welke steun je daarbij van anderen nodig hebt. Aansluitend maak je een actieplan met concrete doelstellingen en activiteiten om meteen je positie als L&D-professional te kunnen versterken.

Wat levert het op?
• Na de workshop heb je inzicht in de aspecten die de positie van L&D-professionals in de organisatie kunnen verzwakken, in welke mate dat in jouw geval van toepassing is en wat kunt doen om je positie te versterken.
• Je hebt een actieplan gemaakt met concrete doelen, resultaten en actiepunten die je gaan helpen je positie te versterken.

Georganiseerd door


Learning2Perform

Mijn cursussen