Masterclass Art Nude fotografie

Wat gaan we doen

Tijdens deze masterclas artistieke naaktfotografie worden de bijzonder aspecten van artistieke naaktfotografie behandeld. De ochtend van de masterclass omvat onder andere voorbereiding, specifieke lichtopstellingen van Low Key, High Key, lichtmeting en decor.

In de middag staan modelregie, sfeer, poses en praktische fotografiesessies in low key en high key op het programma. Daarnaast worden veel praktische tips een aanwijzingen gegeven.

Na afloop van deze masterclass ben je in staat om de voorbereiding, de lichtopstelling en de regie uit te voeren van succesvolle Art Nude fotoshoot.

Voor deze workshop is een systeemcamera of een spiegelreflexcamera met standaard lens noodzakelijk. De camera moet zijn voorzien van een aansluiting voor een externe flitser. Deelnemers moeten over fotografische basiskennis beschikken en het is belangrijk dat je de handmatige functies van je camera (sluitertijd, diafragma, ISO, witbalans, histogram) feilloos weet te gebruiken. Wie eerder mijn workshop Studiofotografie heeft gevolgd beschikt over voldoende basiskennis om aan deze themamiddag deel te nemen.

De prijs is per persoon en is inclusief locatiekosten, kosten voor het model, koffie, thee en fris. Er zijn maximaal 4 deelnemers per workshop zodat er voor iedereen voldoende aandacht is en iedereen ook ruim de gelegenheid krijgt om zelf het model te fotograferen. De workshop wordt gegeven in mijn professioneel ingerichte fotostudio in De Rijp, Noord-Holland.

Georganiseerd door


fotografiecursus.nu
Fotocursussen en workshops op maat

Mijn cursussen