Zomercursus Spaans in Rotterdam en Breda (starter)

Wat gaan we doen

SPAANS A LA CARTA verzorgt op de maandagavond (19.00 uur - 21.30 uur) in Rotterdam en Breda van 6 augustus 2018 tot en met 3 september 2018 zomer groepscursussen Spaans. Het verwerven van een basiswoordenschat neemt een belangrijke plaats in tijdens de cursus met als doel om uiteindelijk te kunnen communiceren in de Spaanse taal. Grammatica is in deze cursus geen doel op zich, maar wordt gebruikt ter ondersteuning van de taalverwerving.

Deze cursus is uitermate geschikt voor cursisten die gedurende de wintermaanden drukke bezigheden hebben maar in de zomermaanden vrije tijd willen vrijmaken om de Spaanse taal te leren. Van de cursisten wordt verwacht dat huiswerk een vanzelfsprekendheid is om het beste resultaat te bereiken.

Deze zomer groepscursus wordt in Breda en Rotterdam gegeven en gaat 3, 5 en 7 cursisten (afhankelijk van locatie) per groep van start! De lessen worden door een ervaren native Spaanstalige docent gegeven met Nederlandstalig lesmateriaal waarbij vanaf het begin zoveel als mogelijk in het Spaans zal worden gecommuniceerd met Nederlands als ondersteunende taal.

Wees er snel bij en reserveer nu uw deelname want vol is vol.

Georganiseerd door


Luz P. Aristizábal García
Docente Spaans

Mijn cursussen