Co-Creator Gratis Workshop

Wat gaan we doen

Co-Creators Gratis Workshops @ Land van Gulick

Co- Creator Kim Verhooren geeft op 21 september Gratis Workshop

SPIEGELEN MET HONDEN

Heb jij een bepaalde passie die je wilt delen?
Zoek je een platform om je te presenteren?
Waag je aan een experiment?
Wil nog meer van jezelf laten zien?

Op deze avonden heb jij de kans om je in een veilige omgeving te presenteren.
21 september 2018 Kim Verhooren 18 tot 19 uur meer informatie zie verder
12 oktober 2018 18 tot 19 uur JOUW NAAM HIER?
14 december 2018 18 tot 19 uur JOUW NAAM HIER?

Op de aangegeven dagen bieden wij je de mogelijkheid om een lezing, workshop of presentatie te geven van maximaal 1 uur aan mensen die zich voor jou en jouw passie interesseren.
Graag hoor ik van je wat je wil doen en op welke dag. Jij biedt jouw activiteit gratis aan, wij stellen de ruimte ter beschikking en zorgen voor koffie, thee en water. Geef een (korte) uitleg omtrent hetgeen je aanbiedt en wat je eventueel van de deelnemers nodig hebt. Naast je eigen promotie voor deze workshop zetten wij jouw tekst in de agenda met een foto van jou.
Voor meer informatie ben ik Telefonisch 06 20643750 en via Email bereikbaar.

Kim Verhooren schrijft:

Hallo allemaal,
Wij zijn Kim Verhooren en hond Minnie, door ons Min genoemd. Ik ben 35 jaar oud en van oorsprong tolk Gebarentaal. Ik heb altijd al een sterke band gehad met dieren en met name met honden. Na lang zoeken hoe ik deze passie vorm kon geven naast mijn werk als tolk, kwam ik uit bij de opleiding ‘spiegelen met honden’ van Take the Leash in Heeten.
Ik twijfelde of Min dit aan zou kunnen. Enerzijds door haar leeftijd (10 jaar),maar ook het feit dat ze net als ik heel gevoelig is. Eenmaal de stap gezet bleek echter dat ze deze taak met verve vervult.
Het spiegelen met honden gaat erover jou als coachklant bewust te maken van je eigen gedrag, en daarmee wellicht een probleem aan te pakken of een hulpvraag voor je te beantwoorden. Het is dus geen coaching voor hondengedrag, maar gericht op de mens, en met de hond als hulpmiddel. Als je zelf niets van honden weet is dat geen enkel probleem.
De resultaten van een sessie zijn vaak heel subtiel, maar met een diepe uitwerking. Ik probeer er elke coaching voor te zorgen dat je met een mooie les naar huis gaat.
Hoe een coaching er precies uit ziet, en wat er van eenieder verwacht mag worden, dat zal ik deze avond aan jullie uitleggen. Ook zal ik kort laten zien hoe een opdracht met Min eruit ziet, en hoe ik dat vervolgens vertaal naar een waardevol inzicht voor jou als coachklant.
Ik hoop jullie nieuwsgierig te hebben gemaakt naar het coachen met honden en zie jullie graag op 21 september.
Hartelijke groet,
Kim

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen
  Er zijn nog 20 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Hans Strack
Directeur

Mijn cursussen