Gratis Workshops Grafische Vormgeving

Wat gaan we doen

Wil jij een workshop volgen op grafisch gebied? Gratis? Dan ben je aan het juiste adres. Kom naar onze open dag op 1 sep­tember! Kom snuffelen en informatie inwinnen over de grafische vakken, pakket­ten en cursussen. Volg een of meer workshops naar keuze. Heb je een vraag over het opleidingsbudget van je werkgever? Of wil zeker zijn van de vakkennis van onze docenten? Wil je een cursus winnen ter waarde van 575 euro? Doe dan tijdens de open dag mee met onze grafische quiz! We zien je graag op 1 september tussen 12 en 16 uur! Lokatie: Well@Work, Rijn­straat 170 te Amsterdam.

Workshop 1: 12.30-13.00 u
Je eigen website (laten) maken: hoe begin je?
Voordat je met je website gaat beginnen moet je over een aantal zaken nadenken: wat is het idee en het doel van je web­site. Welke inhoud en afbeeldingen wil je plaatsen en wat wordt de structuur van je website. En niet te vergeten: ga je je website zelf maken of besteed je het uit en hoe kies je je domeinnaam en de webhosting? Tijdens deze workshop krijg je meer inzicht in hoe je zelf met een website stappen­plan kunt beginnen.

Workshop 2: 13.00-13.30 u
Ben je foto­graaf? Werk met Lightroom Clas­sic CC!
Jouw hobby is fotograferen, je weet goed een mooie foto te maken maar al die mooie beelden bewerken daar wil je beter in worden. De kleuren en het contrast bewerken, de lucht mooier blauw maken, soms even dat storende onderdeel uit het beeld retou­cheren. Hoe doe je dat op een snelle en makke­lijke manier?

Workshop 3: 13.30-14.00 u
Wat maak ik met Photoshop, met InDesign en wat met Illustrator?
Als je weinig grafische ervaring hebt, weet je vaak niet waar te beginnen. In deze workshop leer je precies de verschillen tussen de grote drie: Photo­shop, InDesign en Illustrator. Met welk pakket maak je het best een poster, uitnodiging, visitekaartje, brochure, menu­kaart of tijdschrift? En zijn er (gratis) alternatieven?

Workshop 4: 14.00-14.30 u
Je website goed vindbaar in zoekmachines: hoe doe je dat?
Heb je al een website en wil je beter worden gevonden in zoekmachines, zoals Google? Je kunt zelf een aantal aanpas­sin­gen aan je website doorvoeren die je vindbaarheid zullen ver­beteren. Tijdens deze work­shop worden een aantal tips gegeven waarmee je je website kunt gaan optimaliseren voor zoek­machines.

Workshop 5: 14.30-15.00 u
Wat houdt het vak van grafisch vormgever precies in?
Wil je weten wat een grafisch vormgever zoal doet? Over welke skills, disciplines en kennis een gra­fisch vormgever moet beschikken om tot een goed ontwerp te komen, dan is deze workshop zeker iets voor jou! In deze work­shop leer je kijken door de ogen van een grafisch vormgever.

Vormgevings-Quizzzz....: 15.30-16.00 u
Om half 4 kun je een gratis cur­sus naar keuze winnen (m.u.v. de jaarcursus) door mee te doen met onze Vorm­gevings-Quizzz...

Lokatie
De open dag vindt plaats op een van onze cursuslokaties: Well@Work, Rijnstraat 170 te Amster­dam. Kijk op de pagi­na met cursus­lokaties voor een routebeschrijving. In de ont­vangst­ruimte zijn (warme) dranken en versna­pe­ringen voor­handen.

Georganiseerd door


Angelo Spiler

Mijn cursussen