intuïtieve collages maken

Wat gaan we doen

Kom jij ook graag out of your comfort zone, maar weet je niet hoe? Ben je op zoek naar je roeping, maar blijf je gedachten in cirkeltjes draaien? Kom dan langs voor een intuïtieve creatieve workshop. Ontdek de boodschappen van je ziel, de kracht van het universum en kom een stap dichter bij je ware zelf.

Na een korte uitleg gaan we beeldmateriaal verzamelen. Uiteraard is er genoeg materiaal aanwezig om uit te putten. Als iedereen over voldoende materiaal beschikt, gaan we selecteren, rangschikken en ordenen, totdat er een compositie ontstaat. Als er geknipt, geplakt en gecomponeerd is, gaan we op zoek naar de rode draad. Dit doen we door te verbinden. Hiervoor maken we gebruik van andere materialen, zoals verf, pennen, krijt, inkt, stof, etc. Als de collage af is gaan we afronden en bespreken. Wat is je boodschap aan jezelf?

Er is geen creatieve ervaring nodig alleen een open geest. Laat je verrassen door je eigen (verborgen) creativiteit. Werken gaat intuïtief dus er hoeft geen vooropgezet plan te zijn gewoon aan de slag is, volgens ervaring, de beste manier. Denken is de vijand van creativiteit.

Don't be afraid to create!

*Kosten
Voor de workshop van 2,5 uur betaal je €45,00 inclusief koffie en thee.

*De genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Georganiseerd door


ketlin van esschoten
beeldend kunstenaar

Mijn cursussen