LITERATUUR: EXODUS UIT DE VUURTOREN

Wat gaan we doen

LITERATUUR: EXODUS UIT DE VUURTOREN

Dina-Perla groeit op in de joodse orthodoxie en een verstikkende werkelijkheid, waarin niets is wat het lijkt. Als jong meisje vecht zij voor vrijheid en liefde, ontvlucht haar ouderlijk huis en besluit nooit meer terug te keren. Exodus uit de vuurtoren, met als hoofdtitel Schaduw achter en gezicht naar de zon, is een meeslepende onthulling en behandelt Dina-Perla’s bijzondere levenslessen uit die bewogen periode. Nooit eerder is een dergelijke entourage achter gesloten deuren, waaronder haar tijd op de orthodoxe school het Cheider, immers zo indringend en van binnenuit beschreven als nu.

Tien jaar na haar ontsnapping wordt Dina-Perla geconfronteerd met haar biologische kinderloosheid en gaat zij op onderzoek uit. Is het mogelijk om het geheel te ontrafelen? De autobiografie behandelt spiegelende getuigenissen, gefocust op de beleving van toen. Vanuit spiritueel oogpunt worden geëmancipeerde vrouwen geboren. Sterke vrouwen daarentegen, ontstaan door het leven.

Boekbespreking, mechanismen die in deze tijd geen doel meer dienen, humaniteit in de weg staan of zelfs bestaansrecht. Oplossingen voor wat voor gesloten entiteit dan ook.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Op afspraak op locatie, via Skype of via conference call. (Prijs inclusief boek. Exclusief kan ook: minus €20.)

  Er zijn nog 7 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Dina-Perla Portnaar
Integrated Communications & PR | BD | Presentation | Writing | Speaking | Coaching

Mijn cursussen