Experience Day | New Story

Wat gaan we doen

VERBINDEND, INSPIREREND EN VOORAL VERRASSEND
Voor iedereen die ook genoeg heeft van zijn eigen
"Ja Maars" en beren op de weg!
Tijdens de Experience Day verandert je perspectief door het opstellen van een nieuw verhaal waarin je oude verhaal vanzelf transformeert in de reflectie van de paarden.

Tijdens deze ♥ EXPERIENCE DAY ♥ ervaren en beleven we hoe het is om een nieuw verhaal te vertellen dat jou echt bekrachtigt. We vertellen onszelf en elkaar de hele dag verhalen. Om uit te leggen, te verdedigen, te verklaren of voor aandacht. Helaas zitten daar elementen in die je belemmeren om helemaal in het hier en nu aanwezig te zijn en vanuit daar open te staan voor nieuwe mogelijkheden en een nieuw verhaal. Dit komt omdat de herhaalde verhalen overtuigingen zijn geworden die je leven zijn gaan bepalen. Deze overtuigingen worden op een heldere manier zichtbaar in het werken met zowel de Paarden als het Opstellingswerk.

PROGRAMMA
We gaan gedurende de dag de eerste stappen zetten in het herkennen van het verhaal wat je jezelf (vaak op onbewust niveau) vertelt. In de ochtend maken we kennis met de paarden en ga je ervaren hoe je een Soulful connectie met hen kunt maken. Hierdoor verbinden we met hun magische Veld waar alle ervaringen gedeeld worden. In deze verbinding laten de paarden feilloos zien wat zich bij jou van binnen afspeelt en kun je oefenen in het zetten van nieuwe stappen. Wat hierin voor jou naar voren komt nemen we mee naar het Opstellingswerk.

We ervaren hoe het Opstellingswerk een nieuw perspectief op het verhaal biedt en de bouwstenen geeft voor een nieuw verhaal. We gaan oefenen met de zinnen en context van dat wat jou geraakt heeft.

WAT NEEM JE MEE NAAR HUIS?
Aan het eind van deze dag heb je inzicht in de stappen die je kunt zetten om het verhaal dat je vasthoudt in het verleden om te vormen naar een verhaal wat jou bekrachtigt in wie je bent en wat je te bieden hebt! Je krijgt een tastbare herinnering mee die zichtbaar maakt wat jouw nieuwe verhaal mag worden.

De Experience Day is een op zichzelf staande dag en tegelijk een uitgelezen kans om kennis te maken met het werken met de paarden van Judith en het Opstellingswerk van Dana.

Georganiseerd door


Judith Groeneveld

Mijn cursussen