Welk type afvaller ben jij ?

Wat gaan we doen

Gewichtscontrole met jouw persoonlijkheid als middelpunt !

Je kent jezelf best goed. Je weet wat je wilt in het leven. Je weet waar je het liefst op vakantie gaat, welke films, muziek en boeken je mooi vindt, in welke kleding je je het lekkerst voelt, wat je het liefst eet, hoe je je huis in jouw stijl inricht.

Gaat het om afvallen, blijkt die zelfkennis toch minder groot. Je onderneemt poging na poging, probeert methode na methode, sport je suf, meet je maaltijden streng af … niks blijft op de lange termijn hangen, behalve die extra pondjes. En dus verdwijnt je motivatie als sneeuw voor de zon. Je bezit blijkbaar niet de wilskracht om effectief en blijvend gewicht te verliezen. Fout! Het zit ‘m niet in een afwezige ruggengraat. Je bent tot nu toe simpelweg volledig voorbijgegaan aan de belangrijkste factor: jijzelf.

BGN*gecertificeerd gewichtsconsulent Yayot kijkt verder dan de weegschaal:
Yayot zet jou centraal. Jouw persoonlijkheid, levensstijl, gewoontes en gezinssituatie. Yayot kijkt naar je karakteristieke voorkeuren en valkuilen en maakt dan samen met jou een plan van aanpak dat écht werkt. Niet voor even, maar blijvend. Ontdek hoe!

Denker, Beweger, Voeler of Planner?
Jouw karakter bepaalt de aanpak

Ben jij een Denker? Iemand die dingen graag tot in de puntjes analyseert en perfectioneert? Of ben je eerder een Voeler die soms iets te veel rekening met anderen houdt en zichzelf voorbijloopt? Misschien neig je meer naar de plichtsgetrouwe Planner die blij wordt van schema’s en routine? Of ben je juist de avontuurlijke Beweger, altijd op zoek naar de volgende uitdaging? Welk type je bent bepaalt in grote mate hoe jij een gezonder leef- en eetpatroon bereikt en behoudt. Wat bijvoorbeeld voor een Planner werkt, werkt juist averechts voor een Voeler.

De methode van Yayot is gebaseerd op de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI).
MBTI wordt veel gebruikt in het bedrijfsleven om inzicht te krijgen in persoonlijkheid, voorkeuren en carrière. Yayot vertaalt deze succesformule naar een effectieve manier om de controle over je gewicht helemaal in eigen hand te krijgen.

Helder, praktisch en heel persoonlijk
Voor particulier en organisatie

Drijvende kracht achter Yayot is Tanya Laumen- van Doorne uit Eindhoven. Haar deskundigheid als BGN-gewichtsconsulent en IPT’er (Intensieve Pedagogisch Thuisbegeleider) combineert ze doeltreffend met het MBTI-trainerschap en haar eigen ervaringen. Het resultaat: helder inzicht, praktische kennis en een heel persoonlijke aanpak die het een stuk eenvoudiger maakt om je gewicht de baas te worden én te blijven.

Yayot is geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Met even effectieve als efficiënte workshops waarin de diverse persoonlijkheidstypes met hun valkuilen en handvatten groepsgewijs worden behandeld. En met individuele sessies. Een onlinevragenlijst en twee diepgaande, een-op-eengesprekken later heb je niet alleen een gedetailleerd beeld van jouw persoonlijkheidstype, maar heb je ook een praktisch eet- en beweegadvies in handen om mee aan de slag te gaan. Ben jij klaar om jezelf echt goed te leren kennen? Neem dan vandaag nog contact op met Yayot!

Duur workshop: 2,5 uur

Locatie: Emmasingel 33 te Eindhoven

Kosten: € 75 , = inclusief BTW per deelnemer

Deelnemers: minimaal 6 - maximaal 8 deelnemers per workshop

Check je vergoeding
Goed nieuws! Aardig wat zorgverzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende zorgverzekering (deels) een bezoek aan Yayot. Dit drukt dus niet op je eigen risico.
Check of jouw zorgverzekeraar ook een vergoeding biedt of Yayot zoekt het graag voor je uit!

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Zowel 1 op 1 sessies als workshop tot maximaal 8 personen is mogelijk

  Er zijn nog 8 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Tanya Laumen
Health coach

Mijn cursussen